De Horeca Bazaar

UV Paintliner - paars

Paarse blacklight stift om de nacht mee door te shinen!

paintliner paars glow in the dark

Ben zelf de lichtshow met de UV pen van Paintglow™!


Met deze blacklight pennen kun je je huid en/of gezicht mee schminken zoals normale schmink. Alleen deze schmink heeft een erg leuk effect; het geeft licht in het donker! Met deze uv pennen sta je ongetwijfeld de hele nacht in de spotlights. Combineer het ook met een van onze andere glow in the dark makeup of creëer leuke effecten met een van onze ballonnen!

Hoe werken deze blacklight pennen?


Erg gemakkelijk, door middel van een simpel draaisysteempje en een luchtdichte dop kan de pen worden beschermd wanneer hij niet wordt gebruikt. Zo droogt de bijenwas niet uit en zijn ze te gebruiken wanneer je maar wilt. Ze zijn beschikbaar in maar liefst 8 kleuren, dus je creativiteit kun je op de vrije loop laten en een kleurrijk spektakel creëren!

Laagste prijsgarantie UV pennen bij de Horeca Bazaar!


Omdat wij enorme aantallen inkopen bij de bron, behalen we grootse schaalvoordelen die u direct terug ziet in onze prijzen! En de laagste prijs garanderen wij ook, want wanneer u de Paintglow UV paint liners ergens anders goedkoper aantreft, betalen wij u het verschil terug én passen wij direct onze prijzen aan. Ook kunnen wij altijd uit voorraad leveren en zo onze 24 uursservice waarborgen; besteld u vóór 15:00, dan heeft u het morgen al in huis!
9.1
1801 Beoordelingen
"Super webshop
Snelle levering"