De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Lichtgevende uv lippenstift - Neon rood

Rode UV glow lippenstift; uniek glow effect in blacklight of ander UV licht!

Met recht kunnen we zeggen dat dit de beste en meest unieke UV glow lippenstift is in Nederland! Bovendien bieden wij deze rode UV glow lippenstift aan tegen de laagste prijs van Nederland! De Horeca Bazaar staat voor innovatief, beleving en kwaliteit. Deze rode lichtgevende lippenstift voldoet perfect aan deze 3 pijlers. Wij zijn dan ook erg trots dat we deze lichtgevende UV lippenstift op hebben kunnen nemen in ons ruime assortiment aan feestartikelen en party gadgets!

Lichtgevende UV lippenstift, voor full moon party, glow in dark feesten, festivalgangers,.....en....., en....

Juist! De rode lichtgevende UV lippenstift is voor iedereen die net wat meer op wil vallen of iets unieks wil toevoegen aan een festival. Iedereen kent de populaire full moon parties, neon feesten en glow runs. Organisatoren van deze events maken erg veel gebruik van onze lichtgevende UV make-up, en de lippenstift in het bijzonder. Vanwege onze laagste prijsgarantie zijn wij een zeer interessante leverancier voor grootgebruikers. Naast grote events en festivals zijn dat ook winkeliers en visagie experts. Daarnaast zien we steeds vaker dat ook horeca ondernemers glow in the dark themafeesten organiseren waarbij onze lichtgevende rode lippenstift veelvuldig wordt gebruikt.
Vanwege onze staffelprijzen is de rode UV glow lippenstift al vanaf 1 stick verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat de lichtgevende lippenstift veel wordt gebruikt door feestgangers, danseressen, etc. Met onze lichtgevende rode UV lippenstift ben je letterlijk en figuurlijk het absolute lichtpunt op ieder event!

Hoe werkt de lichtgevende rode UV lippenstift?

Onze lichtgevende lippenstift is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft eigenlijk een dubbele werking. Ten eerste is de neon rode, bijna fluorescerende lippenstift al een absolute eyecatcher in regulier (dag)licht. De felle rode kleur valt enorm op en vormt al een attractie op zichzelf. Maar wanneer u met deze lichtgevende UV lippenstift in aanraking komt met een blacklight of ander UV licht......... WOW!! Uw lippen lichten op en vormen een lichtgevend geheel! Nooit eerder heeft u dit effect gezien, met recht kunnen wij zeggen dat dit glow in UV licht product wereldwijd ongeëvenaard is!

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Lichtgevende UV lippenstift bij De Horeca Bazaar!

Wij kopen al onze feestartikelen en party gadgets zeer grootschalig in, en altijd direct bij de bron. Dit zorgt ervoor dat wij enorme schaalvoordelen creëren bij onze inkoop. Deze voordelen resulteren er vervolgens in dat wij altijd de laagste prijs kunnen garanderen voor onze artikelen. Dit zorgt ervoor dat wij vaste leverancier zijn voor vele grote evenementen en horecagelegenheden.
Zoals gezegd zijn de full moon parties en glow in the dark concepten tegenwoordig erg populair. De vraag naar UV make up en lichtgevende verf groeit dan ook enorm. Om ervoor te zorgen dat wij ten alle tijden aan deze vraag kunnen blijven voldoen, hebben wij altijd meer dan voldoende voorraad van onze producten. Bestel uw lichtegevende rode UV lippenstift vandaag voor 18:00 uur, en u ontvangt het de volgende werkdag al in huis!

Nog 42 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.51