De Horeca Bazaar

Lichtgevende UV lippenstift - Neon geel

Glow in the dark lippenstift; lichtgevende lippen onder een blacklight of ander UV licht!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar vernieuwende party gadgets die voor extra beleving zorgen in de horeca, tijdens een event of festival. Wij kopen onze feestartikelen altijd grootschalig in om zo inkoopvoordelen te genereren. Ook doen we altijd alleen zaken, rechtstreeks met de fabrikant. Door aan deze twee inkoopmethoden vast te houden kunnen we altijd de laagste prijs garanderen voor onze relaties, van kleine bestellingen tot orders van grootgebruikers.
Een van de fabrikanten waar wij zeer trots op zijn om zaken mee te kunnen doen is de Britse fabrikant Paint Glow. Paint Glow is fabrikant van glow in the dark verf, lichtgevende make-up en glow in the dark blacklight producten. De kwaliteit van de producten van Paint Glow is ongeëvenaard hoog. Zo ook de kwaliteit van deze gele neon glow in the dark blacklight lippenstift!

Lichtgevende lippenstift onder UV licht; voor wie is het?

De full moon party, neon run en glow events zijn hotter dan ooit. Event organisatoren en festival producties kiezen er vaak voor om de glow in the dark lippenstift toe te voegen aan hun assortiment glow artikelen om zo de beleving op het festival omhoog te brengen.
De glow in the dark UV lippenstift wordt vaak gebruikt door professionals; denk aan professioneel (club) danseressen, fotoshoots of modeshows. De lichtgevende lippenstift is een absolute eyecatcher op foto's of op de catwalk.
Wij bieden de lichtgevende lippenstift echter ook aan, aan iedereen die graag meer wil opvallen dan de rest. Ga je op stap of naar een festival? Dan zul je absoluut opvallen met deze neon gele glow in the dark lippenstift!

Lichtgevende blacklight lippenstift; hoe werkt het?

De lichtgevende UV lippenstift heeft een dubbele functie. In het gewone (dag)licht geeft deze gele neon lippenstift al een zeer fel, fluoriserend effect waardoor de lippenstift direct opvalt. Wanneer de lippenstift wordt blootgesteld aan een blacklight of ander UV licht, dan zullen je lippen enorm oplichten en creëer je werkelijk een waanzinnig glow in the dark effect met je eigen lippen!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillende werking van UV glow producten en glow in the dark producten. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Glow in the dark blacklight lippenstift van De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt de gele glow in the dark blacklight lippenstift aan tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Dit maakt onze glow in the dark verf en make-up zeer interessant voor grootgebruikers.
Vanwege de enorme populariteit van onze lichtgevende lippenstift zorgen wij altijd voor meer dan voldoende voorraad om aan de enorme vraag te kunnen voldoen.
Bestel uw neon gele glow in the dark UV lippenstift vandaag voor 18:00 uur en u ontvangt het de volgende werkdag al in huis!

Meer info
Minder info

Nog 39 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Lichtgevende UV lippenstift geel
Lichtgevende UV lippenstift geel
Geel Lichtgevende UV lippenstift
Geel Lichtgevende UV lippenstift
Lichtgevende UV lippenstiftgeel
Lichtgevende UV lippenstiftgeel

Wij gebruiken cookies

Moon Creations
EUR 2030-01-01 3.51
1 10 9.1 2908
10 10