De Horeca Bazaar

Lichtgevende UV lippenstift - Neon roze

Lichtgevende roze lippenstift in Blacklight of ander UV licht!

De Horeca Bazaar staat voor vernieuwing, kwaliteit en beleving. Wij zijn altijd opzoek naar producten die aansluiten bij deze drie pijlers. Deze neon roze glow in the dark lippenstift is onze nieuwste aanwinst binnen onze feestartikelen en party gadgets. Wij kopen onze producten altijd grootschalig in en direct bij de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat wij enorme schaalvoordelen creëren en daardoor gegarandeerd de beste prijs van Nederland kunnen hanteren. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij dit vernieuwende glow in the dark product toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment!

Glow in the dark UV lippenstift; voor wie is het?

Full moon parties, neon feesten, glow runs.... iedereen kent deze populaire events wel. Vanwege onze laagste prijsgarantie zijn wij een interessante leverancier voor grootgebruikers zoals evenementen organisaties of festivals. Ook winkeliers zijn zeer enthousiast over onze glow in the dark make-up.
Daarnaast is deze lichtgevende UV lippenstift een absolute eyecatcher in de entertainment business. Zo wordt onze glow lippenstift gebruikt bij professioneel danseressen, zangeressen, fotoshoots en modeshows. Voor foto's in magazines en glossy bladen geeft de glow in the dark UV lippenstift net dat extra opvallende effect.
In onze staffel is de roze lichtgevende UV lippenstift al vanaf 1 stuk verkrijgbaar. Dit hebben wij gedaan om de UV lippenstift beschikbaar te stellen voor iedereen die tijdens het stappen, een event of op een festival net wat meer op wil vallen dan de rest. En met deze neon roze glow in the dark UV lippenstift gaat dat je zeker lukken!

Lichtgevende UV lippenstift; hoe werkt het?

Lichtgevende UV lippenstift is de absolute trend in 2015! Deze nieuwste aanwinst binnen onze glow in the dark lippenstift is een van onze hardlopers op het moment.
De neon roze UV lippenstift heeft een dubbele werking. In regulier daglicht geeft de neon roze glow in the dark UV lippenstift een zeer felle, bijna fluoriserende kleur en is daarmee al een abslute eyecatcher. Wanneer de roze UV lippenstift echter in aanraking komt met een Blacklight of ander UV licht, dan krijg je een werkelijke glow in the dark sensatie te zien. De UV lippenstift licht enorm op en is een attractie voor het oog. Nooit eerder had glow in the dark make up zo'n enorm effect!
Om het glow in the dark effect nog verder te versterken is het mogelijk om een dubbele laag roze UV lippenstift aan te brengen.

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillende werking van UV glow producten en glow in the dark producten. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Lichtgevende blacklight lippenstift bij De Horeca Bazaar

Het feit dat De Horeca Bazaar zijn feestartikelen en party gadgets altijd grootschalig bij de fabrikant van het product inkoopt, kunnen wij altijd enorme schaalvoordelen creëren waardoor we de laagste prijs van Nederland kunnen garanderen. Zo ook bij deze glow in the dark blacklight lippenstift.
Vanwege deze laagste prijsgarantie zijn wij een interessante leverancier voor horeca, evenementen, winkeliers en andere grootgebruikers. De enorme populariteit van de full moon party, glow run of neon party zorgt ervoor dat wij altijd meer dan voldoende voorraad aanhouden van de glow in the dark verf en make-up om zo aan de enorme (en nog steeds toenemende) vraag te kunnen blijven voldoen.
Bestel uw neon roze glow in the dark lippenstift vandaag voor 18:00 uur en u ontvangt de glow lippenstift de volgende werkdag al in huis!

Meer info
Minder info

Nog 56 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Lichtgevende UV lippenstift
Lichtgevende UV lippenstift
roze Lichtgevende UV lippenstift
roze Lichtgevende UV lippenstift
Lichtgevende UV lippenstift roze
Lichtgevende UV lippenstift roze

Wij gebruiken cookies

Moon Creations
EUR 2030-01-01 3.51
1 10 9.1 2908
10 10