De Horeca Bazaar

UV lichtgevende haarmascara - Neon blauw

Fluorescerende neon UV glow haarmascara; de nieuwste UV trend!

glow in the dark make up full moon party Glow in the dark haarmascara uv neon haa
UV haarmascara is de nieuwste trend op het gebied van UV producten. Deze lichtgevende haarmascara is geproduceerd in Engeland en volledig cosmetisch getest. Nooit eerder gaf een UV haarproduct een dergelijk effect. De vraag naar onze UV producten is nog steeds groeiende maar de vraag naar de blauwe neon UV haarmascara gaat echt als een raket! Wij zijn dan ook zeer trots dat we de fluoriserend blauwe neon UV haarmascara toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment feestartikelen en party gadgets!

Wie gebruikt de UV glow haarmascara?


De orders met zeer grote aantallen komen vaak van grootgebruikers zoals festival organisatoren, horeca eigenaren maar ook bijvoorbeeld winkeliers en visagie experts. In het huidige uitgaansleven zijn UV en glow in the dark festivals en thema avonden ontzettend populair. Dit is dan ook direct een van de redenen dat de blauwe neon UV haarmascara ontzettend hard loopt. Denk aan full moon parties, glow runs en neon events.
UV haarmascara wordt echter ook meer en meer gebruikt door de consument zelf. Ter aanvulling op een nette outfit bij bijv Oud & Nieuw feestjes of een gala. Maar ook bij carnaval of om je beste festival outfit mee aan te vullen. Met deze fluoriserende neon UV haarmascara hoef je niet bang te zijn dat je niet opvalt!

Hoe werkt de blauwe neon UV haarmascara?


Deze UV haarmascara heeft een fluoriserende neon blauwe kleur in regulier daglicht. Deze felle kleur zorgt er al voor dat je met de UV haarmascara ook in "normaal" daglicht een opvallende verschijning bent. Dit wordt vele malen versterkt wanneer je met dit UV product in een blacklight of ander UV licht komt te staan. Dit geeft een geweldig lichtgevend effect. Je haren zullen oplichten in het UV licht, werkelijk een magisch aanblik!

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.


Hoe breng ik de UV haarmascara aan op mijn haar?


Ten eerste is het goed om te herhalen dat al onze UV huid & haar producten voldoen aan alle cosmetische eisen die gesteld worden aan deze producten. De fluoriserende neon UV haarmascara is geproduceerd in Engeland, in de fabriek die wereldwijd bekend staat als de pionier en marktleider op het gebied van glow in the dark producten en UV make-up!
De neon UV haarmascara is, vanwege het makkelijke mascara borsteltje, makkelijk door het haar te strijken. Afhankelijk van uw haarkleur is het verstandig om meerdere keren over dezelfde haren te strijken. Zo geeft blond haar eerder een goed effect dan donker haar.
Het is verstandig om de UV haarmascara eerst uit te testen op een klein stukje van uw kapsel. Zo kan het effect per haarkleur en soort haar verschillen. Vooral bij zwaar geblondeerd haar, zeer droog of gespleten haar kan het effect wat vlekkerig worden. Probeer de fluoriserende blauwe UV haarmascara daarom eerst op een klein stukje van uw haar om het effect te bekijken.

Fluoriserend blauwe neon UV haarmascara bij De Horeca Bazaar!


De Horeca Bazaar doet zaken met fabrieken over de hele wereld. Van China tot de VS en van India tot ons eigen Nederland. Wij slecteren de fabrieken waamee we zaken doen, zeer nauwkeurig op ethische en kwalitatieve kwesties. Omdat wij altijd zaken doen met de bron (de fabrikant) van een product, snijden wij groothandels en andere tussenschakels uit het proces. Daarnaast kopen wij enorm groot in bij onze fabrikanten, dit zorgt weer voor schaalvoordelen. Door deze dubbele inkoopvoordelen kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen op onze feestartikelen, party gadgets en dus ook op onze UV producten!
Door de enorme populariteit van de full moon parties, glow runs en andere glow in the dark feest-themas, is er enorm veel vraag naar onze UV verf en make-up, wij houden daarom ook altijd meer dan voldoende voorraad aan om in de enorme (en nog steeds toenemende) vraag te kunnen voorzien. Bestel uw blauw fluoriserende neon UV haarmascara vandaag voor 15:00 uur, dan is het de volgende dag in huis!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?