De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter nagellak - zilver

Prachtige zilveren glitter nagellak om uw outfit voor de feestdagen compleet te maken!

ZILVERE PAINTLINERS VAN DE HORECA BAZAAR

Tijdens feestdagen, festivals, themafeesten en zelfs kleine privéfeesten zie je het tegenwoordig steeds vaker, versiering en outfits die je zo gek niet kan bedenken! Op festivals is het al een langere tijd zo dat alleen de muziek met een drankje erbij de klus niet meer gaat klaren, allerlei producten zoals foam sticks en opblaasdieren zijn te vinden in de feestmenigte en daar blijft het niet bij. De laatste trend op het gebied van feesten en festivals is daarom ook toegevoegd aan ons assortiment; Glitter make-up stiften! Deze glitter cosmetica is de perfecte manier om uw gasten te prikkelen en het echte feestgevoel zo goed mogelijk over te brengen.

ZILVERE GLITTER STIFTEN VOOR FEESTEN EN FESTIVALS

De Horeca Bazaar is constant bezig met het vernieuwen van het assortiment om de simpele reden dat horeca en festival trends constant veranderen. Met deze prachtige glitter make-up zullen uw gasten de beleving van het feest nog mooier ervaren!

GLITTER MAKE-UP VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

De glitter make-up stiften van De Horeca Bazaar komen af van Paintglow, en worden door ons rechtstreeks geïmporteerd bij de producent in Engeland. Door de tussenhandelaar weg te laten en het distributiekanaal kort te houden, weten we de glitter make-up stiften, samen met onze andere glitter make-up producten, aan te bieden voor de laagste prijs van Nederland!
Bestel je de glitter make-up stiften vandaag voor 18:00? Zijn ze de volgende dag al in huis.

Nog 16 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2743
9.1
2743 Beoordelingen
"Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!"
3.09