De Horeca Bazaar

Glitter nagellak - groen

Maak uw festival outfit compleet met deze groene glitter nagellak!

festival feestartikelen glitter nagellak make up

VOOR WIE IS DE GROENE GLITTER MAKE-UP?

De festival wereld heeft een tijdje terug al kennis kunnen maken met feestartikelen zoals bijvoorbeeld de foamsticks en inflatables. Deze producten zijn allen bedoeld om de feestbeleving zo groots mogelijk te maken. De nieuwste glitter nagellak is een perfect product om toe te voegen aan dit rijtje van sfeer makende artikelen. Zorg dat je gasten een dag beleven om nooit te vergeten!

HOE WERKT DE GLITTER NAGELLAK?

De glitter nagellak van De Horeca Bazaar is door middel van het kwastje, net als de traditionele nagellak erg gemakkelijk aan te brengen op uw nagels en moet ook de tijd krijgen om eventjes te drogen. De glitter nagellak van De Horeca Bazaar is geproduceerd in Engeland, het product voldoet aan alle cosmetische eisen en zijn van uitstekende kwaliteit.

GLITTER NAGELLAK VAN DE HORECA BAZAAR

Naast de staffel prijzen, die grotere afnamen erg interessant maken voor bijvoorbeeld themafeesten of festivalorganisatoren, heeft De Horeca Bazaar altijd de laagste prijs van Nederland. Dit komt omdat De Horeca Bazaar rechtstreeks inkopen doet bij de fabrikant en hierdoor de tussenhandelaar weglaat. Door het korte distributie kanaal kan De Horeca Bazaar zorgen voor gegarandeerd de laagste prijs in Nederland.
1 10 1516
9.1
1516 Beoordelingen
"Supersnel en voordelig!
Meerdere keren besteld, en het is er altijd supersnel. Aardige mensen ook, enorm behulpzaam."