De Horeca Bazaar

Glitter lippenstift - rood

Prachtige rode glitterlippenstift voor een adembenemend effect!

DE RODE GLITTER LIPSTICK; VOOR WIE IS HET?

De rode glitter lipstick van De Horeca Bazaar is iets wat sinds kort in het assortiment zit omdat het zo mega populair is! Tijdens feestdagen, festivals en andere evenementen zie je steeds vaker mensen rondlopen met glitter lipstick, eventueel in combinatie met andere glitter make-up. Het is daarom niet vanzelfsprekend dat je deze producten alleen op feestgelegenheden ziet, het is namelijk zo dat de glitter lipstick worden gebruikt voor professionele fotoshoots bijvoorbeeld. Ook tijdens evenementen zoals koningsdag, het EK of WK voetbal, is het erg leuk om de rode glitter lipsticks de combineren met de varianten; blauwe glitterlipstick en de zilveren lipstick. Op deze manier creëer je een sprankelende versie van de Nederlandse vlag!

HOE WERKT DE GLITTER LIPSTICK?

De lipstick is, zoals elke andere lipstick redelijk gemakkelijk aan te brengen, wel is het belangrijk dat de glitter lipstick goed word aangebracht voor een zo mooi mogelijk effect. De glitter make-up is cosmetisch gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen, het is dus niet schadelijk. Ook is de glitter lippenstift erg makkelijk weer te verwijderen zodra het feest er weer op zit!

DE GLITTER LIPSTICK VAN DE HORECA BAZAAR

Omdat De Horeca Bazaar constant bezig is met het vernieuwen van het assortiment en het zodanig aan te passen aan de trends van de festivals en evenementen zijn we al snel op het punt gekomen om de glitter lipstick toe te voegen aan het assortiment. De glitter make-up wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Engeland, bij de producent, door deze manier van importeren wordt de tussenhandelaar uit het distributieproces gehaald en kunnen we zorgen dat we altijd de laagste prijs van Nederland kunnen hanteren! Besteld u de glitter lipstick vandaag voor 18:00 dan is het de volgende dag al bij u thuis!

Meer info
Minder info

Nog 15 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
Rode Glitter lippenstift
Rode Glitter lippenstift
Glitter lippenstift rood
Glitter lippenstift rood

Wij gebruiken cookies

Moon Creations
EUR 2030-01-01 3.51
1 10 9.1 2906
9 10