De Horeca Bazaar

Glitter lippenstift - groen

Prachtige groene glitter lippenstift voor een adembenemend effect!

VOOR WIE IS DE GROENE GLITTER LIPSTICK?

Het is tijdens festivals en andere evenementen zoals carnaval, koningsdag, natuurlijk altijd erg leuk om jezelf zo leuk aan te kleden. Er is geen betere manier om je outfit af te maken dan met deze glitter lipstick. Jezelf onderscheiden van het grote publiek is erg lastig met dit soort dagen, de groene glitter make-up zorgt ervoor dat je het middelpunt word van elk feest of evenement.
Buiten de festival bezoekers worden de groene glitter lipstick, samen met de andere glitter cosmetica, ook gebruikt voor professionele fotoshoots voor magazines en voor danseressen tijdens optredens bij een evenement of uitgaansgelegenheid.

HOE WERKT DE GROENE GLITTER LIPPENSTIFT?

De glitter lippenstift is erg makkelijk aan te brengen en het glitterende effect dat het geeft zal meteen duidelijk zijn. Voor het beste effect is het aan te raden om een goede laag lipstick aan te brengen. De lipstick is erg makkelijk te verwijderen zodra het feestje er weer op zit. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de glitter lipstick, net als alle andere cosmetica van De Horeca Bazaar overigens, gekeurd is en voldoet aan alle veiligheidseisen.

DE GOEDKOOPSTE GLITTER LIPSTICK VAN NEDERLAND!

Wij van De Horeca Bazaar bieden altijd de laagste prijsgarantie van Nederland. Omdat we onze producten direct inkopen bij de fabrikant laten we eventuele tussenhandelaren uit de markt en zorgen we dat we de laagste prijs aan kunnen bieden. Het is voor grote inkopers ook interessant om een kijkje te nemen naar onze staffel prijzen. Hoe groter de afname is hoe groter de korting is!
Voor alle bestellingen van de Horeca Bazaar geldt; voor 18:00 besteld = de volgende dag al in huis.

Meer info
Minder info

Nog 14 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
Groene Glitter lippenstift
Groene Glitter lippenstift
Glitter lippenstift groenn
Glitter lippenstift groenn

Wij gebruiken cookies

Moon Creations
EUR 2030-01-01 3.51
1 10 9.1 2906
9 10