De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter lippenstift - roze

Stand out from the crowd met deze prachtige roze glitter lippenstift!

VOOR WIE IS DE ROZE GLITTER LIPSTICK

De roze glitter lipstick is een aanvulling op de perfecte feestoutfit, denk bijvoorbeeld aan je outfit die je aanhebt tijdens de roze maandag, of de gay pride, de roze glitter lipstick is de perfecte finishing touch voor dit soort gelegenheden. Ook is het erg leuk om tijdens deze feestgelegenheden de glitter make-up producten te combineren met een roze ledhoedjes. Er is van alles mogelijk met deze producten, en niet alleen op feestjes word gebruik gemaakt van de glitter make-up. De roze glitter lipstick, die sinds kort een plekje heeft in ons uitgebreide assortiment, word ook regelmatig gebruikt voor magazine shoots.

HOE WERKT DE ROZE GLITTER LIPSTICK?

De roze glitter lipstick is erg gemakkelijk aan te brengen en zorgt direct voor het prachtige glitter effect. Het is vervolgens ook erg makkelijk weer te verwijderen. Het is belangrijk om te weten dat de roze glitter lipstick, tevens net als al de andere glitter cosmetica uit ons assortiment, cosmetisch gekeurd is en voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen.

ROZE GLITTER LIPSTICK VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND!

De glitter lipstick van De Horeca Bazaar zit sinds kort in het assortiment omdat het niet weg kon blijven dat deze enorme trend zou worden toegevoegd aan onze feestartikelen. De roze glitter lipstick is zoals eerder genoemd perfect voor feesten zoals roze maandag en de gay pride, maar dus ook voor de finishing touch op een festival outfit. De Horeca Bazaar biedt niet alleen de beste kwaliteit maar ook nog eens de allerlaagste prijs van Nederland. Door rechtstreeks vanaf de fabrikant te importeren kunnen we de laagste prijs van Nederland garanderen. Voor grote aantallen hebben we ook speciale staffel prijzen! Bestel je de roze glitter lipstick voor 18;00? Dan heb je het de volgende dag al bij u thuis!

Nog 13 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.51