De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter eyeliner - groen

Glitter eyeliner is de ideale make-up voor festivals of andere feestdagen

VOOR WIE IS DE GROENE EYELINER?

De festivals van tegenwoordig zijn overladen met feestartikelen en overenthousiaste mensen, het totaalpakket met foamsticks , confetti, en opblaasdieren zorgt er al snel voor dat uw gasten worden meegesleurd in de festivalmenigte. Het gaat natuurlijk allemaal om de beleving. De beste manier om je gasten te verrassen is met deze nieuwe glitter eyeliners! Zorg voor een sprankelend effect in het publiek en creëer daarmee een festival om nooit te vergeten!
confetti-kanonnen-en-losse-confetti/magicfx-losse-confetti-streamers.

GROENE EYELINER VOOR FESTIVALS, GROOT EN KLEIN!

Feesten zoals bijvoorbeeld St. Patrick’s day staan altijd volledig in het thema van groen, deze groene variant van de glitter eyeliner zou hiervoor perfect voor zijn. Elk festival, evenement en themafeest kan wel wat finishing touch gebruiken. Met de groene glitter eyeliner zie je elk festival enkel nog van uit schitterend oogpunt!

DE BESTE KWALITEIT GLITTER EYELINER BIJ DE HORECA BAZAAR!

De cosmetica is erg makkelijk aan te brengen op de huid, het is een goede kwaliteit en dat ook nog eens voor de allerlaagste prijs van Nederland! Vanwege de bulkinkoop die bij de bron (de fabrikant) word gedaan, zorgen wij van De Horeca Bazaar ervoor dat de marges hoog blijven en dit zorgt ervoor dat we de laagste prijs van Nederland kunnen hanteren! Net als voor onze andere producten geldt voor de blauwe glitter eyeliner; voor 18:00 = morgen in huis!

Nog 13 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.5