De Horeca Bazaar

Opblaas eenhoorn

Met deze opblaas eenhoorn maak je zeker de blits op je festival!

Inflatables zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen in populariteit. Zo zijn opblaas dieren en opblaas instrumenten niet alleen meer voor in het zwembad als je met je kinderen op vakantie gaat. Nee, op festivals en op andere evenementen zijn inflatables ook enorm populair geworden! Steeds vaker wanneer je op een festival bent en met je goed bruinen hoofd in de zon staat te genieten van de fantastische muziek, zie je dat tijdens het losbarsten van de muziek al dit soort inflatables het publiek in worden gegooid. Dit zorgt voor fantastische beelden en veel prachtige foto's!

De opblaas flamingo als ultieme toevoeging op je festival!

Een van onze vele fantastische inflatables is dus deze opblaas eenhoorn. en daarbij ook een van de nieuwste aanwinsten in het assortiment! Nadat onze opblaas flamingo enorm hard liep, hebben we besloten om ook deze opblaas eenhoorn toe te voegen! Deze inflatables zijn hét product voor op jouw festival! Stel je even voor: Je staat op een festival, te genieten van fantastische muziek met de zon op je lichaam en zachtjes de wind in je haren. Dan opeens wanneer de drop komt, worden er een honderd tal inflatables het publiek in gegooid! Ge-wel-dig!

De opblaas eenhoorn tegen de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar

Wanneer je gaat shoppen bij De Horeca Bazaar, weet je zeker dat je altijd de laagste prijs hebt die er op de markt is. Wij bieden namelijk al onze klanten de laagste prijsgarantie en wijken hier nooit vanaf. Wij willen dit zelfs zo graag realiseren dat wanneer de klant ergens anders de prijs toch goedkoper ziet, wij de prijs gelijk aanpassen en het verschil matchen met de klant.

Meer info
Minder info

Nog 333 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Opblaas eenhoorn
Opblaas eenhoorn

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 2.89
1 10 9.1 2889
10 10