De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm multicolor

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Een musthave op uw event en beurs, de streamer shooters.

Het 80cm lange streamer kanon is als feest gadget onmisbaar op elk type event. De streamer shooter is zeer geschikt voor zowel grote evenementen, festival en sportevenementen als voor kleinschalige feesten als bedrijfsopeningen, bruiloften, gadget in feestcafes, etc. Met het streamer kanon kunt u het hoogtepunt van de avond extra benadrukken. Uw gasten zullen in extase raken wanneer de slierten uit het streamer kanon schieten, dit zal zorgen voor de beleving waar het hedendaagse publiek meer en meer om vraagt.

Het streamer kanon is al per stuk verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in het bestellen van meer dan 300 streamer kanonnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Online streamer kanonnen bestellen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.16