De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Losse confetti multicolor - 1kg

Multicolor confetti van MagicFX is een absolute hardloper! Vul uw lege confetti shooters met deze confetti!

Al vanaf de 19de eeuw werd confetti ingezet om feestelijke gebeurtenissen meer kracht bij te zetten. Nog steeds wordt confetti een op een gelinkt met feest; waar confetti is, daar is het feest! Na al die tijd is confetti nog steeds niet weg te denken onder de feestartikelen. Confetti wordt vaak ingezet bij bruiloften, evenementen, in horeca, op grootschalige festivals, etc. De confetti snippers worden vaak ingezet wanneer een event of feest haar climax bereikt. Om het hoogtepunt van een avond ook echt als hoogtepunt over te laten komen is confetti de beste oplossing. Ook steeds meer DJ's hebben hun eigen confetti show. Zij maken gebruik van confetti wanneer hun muziek een climax bereikt.

Special Effects van MagicFX; voor horeca, evenementen en festivals

MagicFX is wereldwijd bekend om haar speciale effecten. Deze effecten worden erg vaak gebruikt op grootschalige festivals en evenementen, maar ook de horecagelegenheden maken vaak gebruik van de effecten van MagicFX. MagicFX levert CO2 effecten, windeffecten, vlammeneffecten, etc. MagicFX is echter groot geworden met zijn confetti effecten. Confetti wordt veel gebruikt in de vorm van elektrische of handmatige confetti kanonnen. Ook zijn er veel mogelijkheden om losse confetti te gebruiken in combinatie met andere producten van MagicFX. Zorg voor een enthousiaste menigte; daarvoor kunt u niet meer om MagicFX heen!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13