De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 50cm multicolor

Professioneel confetti kanon, de ultieme musthave voor elk evenement! De laagste prijs van Nederland met deze confetti shooters!

Het confetti kanon is niet meer weg te denken uit de party scene. Waarschijnlijk is de confetti shooter de meest gebruikte feest gadget. In de 19de eeuw werd er al confetti gebruikt om speciale gelegenheden te vier. Tegenwoordig is de losse confetti vaak vervangen door het confetti kanon, het gebruik van confetti bij feestelijke vieringen is echter onveranderd. De confetti shooters worden veel gebruikt in de horeca, tijdens bruiloften, openingen en andere feestelijke gelegenheden. Voor enorme festivals, evenementen of voetbalstadions is het wellicht goed om te overwegen om het confetti kanon 80cm te bekijken. Confetti shooters zorgen ervoor dat uw publiek in extase raakt en dat een feestelijk hoogtepunt ook echt een hoogtepunt wordt!

Voor kleinschalige feestjes is de confetti shooter al per stuk te verkrijgen. De confetti shooters divers worden vervolgens in diverse staffels aangeboden. Heeft u interesse om meer dan 520 confetti kanonnen te bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen voor een offerte op maat.

Uw confetti shooter bestellen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"