De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm multicolor

MagicFX confetti shooters met de laagste prijsgarantie! Deze streamer kanon zijn de volgende werkdag in huis.

Bij ieder feestje hoort natuurlijk confetti! Confetti is een van de oudste feestartikelen in de wereld. Vroeger werden oude kleren, handdoeken of andere feestartikelen in kleine stukken te knippen waardoor ze dit konden strooien tijdens feestelijke gebeurtenissen. Door dit te doen konden ze voor weinig geld toch een leuke sfeer creëren. En dat is wat De Horeca Bazaar ook wilt! Voor een lage prijs een sfeer creëren die onvergetelijk wordt!

MagicFX confetti shooters geven het ideale effect!

Tegenwoordig is alleen confetti helaas niet meer genoeg voor alle feestbeesten. Deze willen natuurlijk nog meer geprikkeld worden met heel veel andere spectaculaire dingen. En daar zijn onze confetti shooters het perfecte product voor! Met een druk op de knop creëert u een enorme wolk van confetti, hierdoor zullen alle feestbeesten uw festival nooit meer vergeten!

Natuurlijk zijn confetti shooters niet de enige artikelen in ons assortiment die nog meer sfeer toevoegt aan uw evenement. Zo hebben we sound activated LED armbandjes, dit partygadget is de must-have op ieder festival op evenement. Dit armbandje reageert op geluidsgolven van de muziek. Dus het armbandje geeft licht op de maat van de muziek, enorm vet! Dit is een ideaal product om uit te delen. Ook is het mogelijk om deze armbandjes te bedrukken, ideale promotie dus!

De Horeca Bazaar biedt alles tegen de laagste prijs aan!

Een leuke sfeer creëren is natuurlijk hartstikke leuk, maar daar hangt meestal een enorme prijskaart aan. En dat wilt De Horeca Bazaar voorkomen! Door al onze producten met de laagste prijsgarantie aan te bieden hoeft een leuke sfeer creëren dus geen mega prijskaart te hebben. Wij kunnen de laagste prijs bieden door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen onze producten in bij de directe bron. Hierdoor zetten wij alle dure tussenhandelaren buitenspel. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u een van onze artikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17