De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm zilver

Confetti kanonnen voor horeca, festivals en evenementen! Confetti kanonnen van de beste kwaliteit.

Beleving en sfeer zijn tegenwoordig allesbepalend in de horeca en op evenementen. Danseressen, gigantische decors, vuurwerk- en lasershows, ijsfonteinen, festival decoratie, led foam sticks, mega grote (led) ballonnen en nog veel meer (led) feestartikelen komen er aan te pas om gasten te vermaken. Naast bovengenoemde zijn de special effects en sfeerproducten van MagicFX werkelijk onmisbaar in de horeca en op events. CO2-jets, rookvloeistoffen, streamer cannons, vlameffecten, confetti gadgets, etc; MagicFX levert producten en effecten die het wow-effect genereren, zorgen ervoor dat mensen napraten over uw event en "fan" worden van uw festival of horecagelegenheid. MagicFx is wereldwijd marktleider op het gebied van belevingseffecten en vooral on stage special effects. Wij zijn dan ook zeer trots om officieel als zakenpartner van MagicFX te mogen dienen.

Confetti shooters als horeca gadgets en festival gadgets!

Confetti wordt al decennia lang gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten; zonder confetti geen feest! Tegenwoordig is dat eigenlijk niet anders. Wel zijn de manieren waarop de confetti gebruikt wordt, alsook de gelegenheden verandert. Zo zien we confetti meer en meer in de vorm van confetti shooters, elektrische confetti shooters of zelfs confetti geweren, waar het voorheen vaak losse confetti was. Ook de gelegenheden waar confetti gebruikt wordt verandert. Voorheen was confetti echt een product voor carnaval, festivals en evenementen. De laatste jaren zien we een hele sterke groei van confetti gebruik in de horecagelegenheden als feestcafés, kroegen en discotheken. Deze 80cm metallic zilveren confetti shooter heeft een enorme reikwijdte en daardoor vooral geschikt voor grotere evenementen, festivals, popconcerten, etc.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.99