De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti 80cm wit&zilver

Feestelijke grote confetti kanonnen tegen de kleinste prijs van Nederland! Confetti kanonnen met snelle levertijd!

Danseressen, prachtige decors, festival decoratie, vuurwerk- en lasershows, bekende artiesten en DJs, ijsfonteinen, led foam sticks, mega led ballonnen en andere gadgets en feestartikelen zorgen tegenwoordig voor een optimale sfeer in de horeca, op evenementen en festivals. In de hedendaagse uitgaanswereld zijn de producten en effecten van MagicFX echter toonaangevend. De CO2-guns, rookvloeistoffen, streamer cannons, vlammeneffecten, confetti shooters, etc zijn wereldwijd bekend en worden dan ook werelds grootste events en festivals gebruikt. Deze special effects en sfeerproducten zorgen voor het wow-effect onder uw gasten, zorgen ervoor dat gasten napraten over uw event en zelfs dat ze "fan" worden van uw horecagelegenheid of evenement. Wij zijn dan ook trots om te kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

Goedkope MagicFX confetti shooters

Het gebruik van confetti stamt al uit de 19de eeuw waar feestelijke gebeurtenissen extra kracht bijgezet werden door gebruik te maken van confetti. Tegenwoordig is het niet veel anders; waar confetti is, daar is het feest. Echter is de manier en gelegenheden waarop confetti gebruikt wordt wel verandert. Tegenwoordig zien we dat confetti vaak gebruikt wordt in de vorm van een confetti shooter, elektrische confetti shooter of zelfs middels een heus confetti geweer! Door de inventiviteit van MagicFX komen er steeds meer vormen en gadgets voor het gebruik van confetti. Waar confetti voorheen vooral gebruikt werd tijdens evenementen en festivals, zien we de laatste jaren een enorme opkomst van confetti gebruik in horecagelegenheden. Ook dit komt door de ontwikkelingen van MagicFX; naast de grote confetti buizen zijn er nu al confetti shooters beschikbaar vanaf 28cm.

De Horeca biedt al zijn MagicFX confetti shooters aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.27