De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 50 cm oranje

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement!

Het confetti kanon is onmisbaar op ieder feest, evenement of andere feestelijke gelegenheid! Confetti is van oudsher al een manier om een viering extra kracht bij te zetten. Confetti wordt al sinds de 19de eeuw gebruikt. De confetti is inmiddels omhult door een confetti shooter, maar het gebruik dient nog steeds hetzelfde doel; feest vieren! De handmatige 50cm confetti shooter is zeer geschikt voor horecagelegenheden, bruiloften, zakelijke openingen, bedrijfsfeesten, etc. Voor grootschalige evenementen, festivals of popconcerten in immense voetbalstadions is de confetti shooter 80cm wellicht meer geschikt. Breng uw publiek in extase, het confetti kanon zorgt ervoor dat een hoogtepunt ook werkelijk als hoogtepunt blijft hangen bij uw gasten.

Het oranje confettikanon handmatig is verder erg geschikt voor oranje themafeesten. Denk hierbij aan Koningsdag, EK- en WK voetbalwedstrijden maar ook voor andere sportevenementen worden de oranje confetti shooters veelvuldig ingezet. Om uw gasten te verrassen zijn details nodig.
Het oranje confetti kanon is al per stuk te bestellen. Wanneer u geïnteresseerd bent om meer dan 520 confetti shooters te bestellen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat. Oranje confetti shooters kopen tegen laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
6.11