De Horeca Bazaar

Oktoberfest confetti shooter - 50cm

Zorg voor een onvergetelijk effect met onze Oktoberfest confetti shooter!

  • Deze shooter wordt standaard geleverd met ons logo erop bedrukt. Mocht dit niet wenselijk zijn, noteer dit dan in de opmerkingen bij je bestelling. We sturen dan de blanco variant op.

De confetti shooters worden vooral ingezet tijdens festivals of events. Door de blauw wit gecombineerde shooter krijgt u het perfecte Oktoberfest gevoel. Onze confetti shooters zorgen voor het onvergetelijke effect voor uw Oktoberfest.

Zorg voor een onvergetelijk Oktoberfest met onze confetti shooter!

Confetti is een van de meest populaire feestartikelen. Al voor zeer lange tijd wordt dit feestartikel gebruikt voor verschillende festiviteiten. Door de doorzettende populariteit van Oktoberfest spelen wij daar op in. Deze unieke Oktoberfest shooter is dan ook een absolute hardloper in ons assortiment! Naast onze Oktoberfest confetti shooter hebben we nog meer confetti en confetti shooters confetti en confetti shooters in ons assortiment!

Onze Oktoberfest confetti shooters hebben een bereik van 8 tot 10 meter. Hiermee creëert u direct een feestgevoel en het WOW-effect onder uw gasten. De blauw witte combinatie zorgt vervolgens voor het extra Oktoberfest tintje aan deze confetti regen.

Oktoberfest organiseren was nog nooit zo goedkoop!

Niet alleen festivals of events vragen steeds meer naar Oktoberfest confetti shooters. Ook kroegen en cafés spelen steeds meer in op de hype van Oktoberfest. Door de lage prijs van onze Oktoberfest artikelen is het makkelijk om een feestavond te organiseren in het teken van dit Duitse feest!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

MagicFX confetti shooter handmatig 50 cm
MagicFX confetti shooter handmatig 50 cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2906
9 10