De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest confetti shooter - 50cm

Zorg voor een onvergetelijk effect met onze Oktoberfest confetti shooter!

De confetti shooters worden vooral ingezet tijdens festivals of events. Door de blauw wit gecombineerde shooter krijgt u het perfecte Oktoberfest gevoel. Onze confetti shooters zorgen voor het onvergetelijke effect voor uw Oktoberfest.

Zorg voor een onvergetelijk Oktoberfest met onze confetti shooter!

Confetti is een van de meest populaire feestartikelen. Al voor zeer lange tijd wordt dit feestartikel gebruikt voor verschillende festiviteiten. Door de doorzettende populariteit van Oktoberfest spelen wij daar op in. Deze unieke Oktoberfest shooter is dan ook een absolute hardloper in ons assortiment! Naast onze Oktoberfest confetti shooter hebben we nog meer confetti en confetti shooters confetti en confetti shooters in ons assortiment!

Onze Oktoberfest confetti shooters hebben een bereik van 8 tot 10 meter. Hiermee creëert u direct een feestgevoel en het WOW-effect onder uw gasten. De blauw witte combinatie zorgt vervolgens voor het extra Oktoberfest tintje aan deze confetti regen.

Oktoberfest organiseren was nog nooit zo goedkoop!

Niet alleen festivals of events vragen steeds meer naar Oktoberfest confetti shooters. Ook kroegen en cafés spelen steeds meer in op de hype van Oktoberfest. Door de lage prijs van onze Oktoberfest artikelen is het makkelijk om een feestavond te organiseren in het teken van dit Duitse feest!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
6.11