De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter lippenstift - wit

Prachtige glitter lippenstift, de nieuwste rage voor feestdagen en festivals!

VOOR WIE IS DE ZILVEREN GLITTER LIPSTICK?

De zilveren glitter lipstick is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van De Horeca Bazaar. De trend die in het buitenland ontstaan is word nu steeds vaker terug herkent tijdens dagen zoals carnaval, koningsdag, de gay-pride en noem zo maar op. Het is niet meer dan normaal om je outfit af te maken met een of meerdere soorten glow of glitter make-up. Het is al lastig genoeg om jezelf te onderscheiden van de grote feestmenigte op een festival bijvoorbeeld. De beste manier om toch boven de rest uit te springen is door je outfit die finishing touch te geven met deze zilveren glitter lippenstift.

HOE WERKT DE ZILVEREN GLITTER LIPSTICK?

De zilveren glitter lipstick is erg gemakkelijk aan te brengen, en net als elk andere lipstick zal het effect meteen zichtbaar zijn. Het grote verschil zit in het prachtige glitter effect dat deze lipstick geeft zodra je het aangebracht hebt. De lipstick is erg makkelijk te verwijderen zodra het feestje aan zijn einde is gekomen.

DE ZILVEREN GLITTER LIPSTICK VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

De Horeca Bazaar importeert de producten altijd direct bij de fabrikant, waardoor de prijs erg laag blijft, zo ook bij deze zilveren glitter lipstick, die rechtstreeks uit Engeland is gekomen. Op deze manier is het mogelijk om de laagste prijs van Nederland te garanderen. Bij De Horeca Bazaar hebben we UV en glitter cosmetica van Paintglow, een specialist op het gebied van deze producten. Het is dus niet alleen de laagste prijs maar ook de beste kwaliteit! We zijn erg trots dat we deze hardloper aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen.

Nog 17 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
3.51