De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter eyeliner - wit

Prachtige zilveren glitter make-up eyeliner als finishing touch aan uw feest outfit!

ZILVEREN GLITTER EYELINER; VOOR WIE IS HET?

Voor alle feestgangers en festivalbezoekers is het een echte aanrader om je outfit de finishing touch te geven met deze zilveren glitter eyeliner. Waar de zilveren glitter eyeliner ook vaak gebruikt word in de mode wereld, zie je het tegenwoordig ook steeds vaker terugkomen op festivalterrein. Mensen zijn constant opzoek naar nieuwe manieren om zich te onderscheiden van de menigte, je wilt natuurlijk wel een beetje opvallen tussen die hordes vol feestende mensen.. De perfecte manier om dat te doen is met de nieuwste aanvulling van ons assortiment; de glitter make-up! Vaak worden deze producten in combinatie met onze led ringen gebruikt om een shinende outfit te creëren op elk feest of festival!

HOE WERKT DE ZILVEREN GLITTER EYELINER?

Erg gemakkelijk; de eyeliners zijn aan te brengen net als elk ander. Het verschil met een traditionele eyeliner is natuurlijk dat het feestelijke effect eraan zit! Voor feestgelegenheden is het perfect geschikt, helemaal omdat het zo makkelijk aan te brengen is. Ook is het makkelijk te verwijderen. Het is een echte aanrader om het te combineren met onze andere UV glow make-up!
Het is ook belangrijk om even te vermelden dat de eyeliners gekeurd zijn en voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteits eisen.

DE GLITTER EYELINERS VAN DE HORECA BAZAAR

Het is natuurlijk belangrijk dat je er blits bijloopt op een feest of evenement, vaak worden de glitter eyeliners gecombineerd met onze zilveren glitter nagellak, om het echte zilveren glitter effect toe te passen, en hoe kan dat beter dan met de nieuwste toevoeging van ons assortiment? Het is een hele klus om tussen al de toeters en bellen van de hedendaagse festivals nog enigszins uit te springen. Het is echter wel belangrijk dat het allemaal binnen het budget blijft.. en ook hiervoor ben je bij De Horeca Bazaar aan het goede adres! Het is namelijk zo dat wij van De Horeca Bazaar onze producten direct importeren vanaf de producent, door de tussenhandelaren weg te laten en groots in te kopen weten we voor al onze producten de laagste prijs van Nederland aan te bieden!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"