De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - goud

Streamers goud; meest feestelijke party gadgets tegen de laagste prijs! Vier de overwinning met deze losse streamer!

Alleen muziek draaien is tegenwoordig niet meer genoeg, het uitgaanspubliek verwacht non stop geëntertaind te worden. Vaak zien we combinaties van danseressen, prachtige decors, licht-, laser- en vuurwerkshows, prachtige decoratie, foam sticks, led ballonnen, glow sticks, ijsfonteinen, en nog veel meer party gadgets om het kritische uitgaanspubliek te vermaken. Om de sfeerproducten en special effects van MagicFX kunnen we echter niet heen; wereldwijd staat MagicFX bekend vanwege zijn innovatieve en kwalitatieve producten en effecten. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX!

Gouden streamers voor een onvergetelijke feestervaring!Streamers zijn helemaal hot! Waar streamers voorheen nog als het kleine broertje van confetti werd gezien, daar zijn ze nu toe aan het groeien naar een volwaardige "concurrent". De rondvliegende streamers geven een nog grootser effect dan confetti. Ze leveren een significante bijdrage aan uw evenement of festival. Ook steeds meer horecagelegenheden, bruiloften, modeshows en privé feestjes maken gebruik van onze streamers. Dit zijn de momenten dat gasten hun mobieltje pakken om fotos of filmpjes te maken van uw event en deze te delen op social media kanalen. De goud metallic streamers worden vooral aangekocht voor speciale gelegenheden; evenementen op kerstdagen, oud & nieuw vieringen, bruiloft jubilea, etc. Met de gouden streamers van MagicFX gaat uw evenement niet onopgemerkt voorbij!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
6.11