De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic goud

Professionele confetti shooter, MagicFX is de musthave voor elk evenement! Deze elektrische confetti kanonnen vallen gegarandeerd in desmaak bij het publiek!

Onze uitgaanswereld veranderd erg snel. Door veranderende regelgeving, veranderd uitgavenpatroon en de snelle opkomst van grootschalige festivals veranderen prioriteiten onder jongeren. Sfeer en beleving zijn de nieuwe kernwoorden; jongeren willen non stop geprikkeld worden, er moet contant vermaak zijn. Vaak wordt hier invulling aan gegeven door middel van bekende DJs, mooie danseressen, prachtige decors en decoratie, feest vuurwerk, led foam sticks, en nog veel meer feestartikelen. Echter zijn de special effects van MagicFX een zekerheid voor horeca en evenementen om het publiek mee te triggeren. Van CO2-jets tot elektrische confetti shooters en van vlameffecten tot streamer cannons; MagicFX biedt de belevingseffecten waarvoor mensen op stap gaan, wat de mensen kippenvel bezorgt en na lange tijd nog steeds bij blijft. Ook zorgen de producten en effecten van MagicFX ervoor dat mensen hun mobieltje pakken om foto's en filmpjes te maken en deze ook weer delen op hun social media kanalen. Shop voor het gehele MagicFX assortiment met laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Elektrische gouden confetti kanonnen van MagicFX

Het confetti gebruik bestaat al heel erg lang; zonder confetti is er ook geen feest. Echter is de manier waarop confetti gebruikt wordt de laatste jaren wel erg verandert. Onder andere door de vele vernieuwingen vanuit MagicFX zijn de confetti shooters geoptimaliseerd, zij er confetti gadgets geïntroduceerd en is er zelfs fluorescerende confetti op de markt. Al deze vernieuwingen en aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat het gebruik van dit ultieme feestartikel zeer populair levendig blijft door decennia heen. Deze elektrische 80cm gouden confetti cannons hebben een bereik tot meer dan 12 meter, dat is ook de reden dat ze vaak in grote discotheken, festivals of stadionevents gebruikt worden. De gouden confetti zorgt voor de finishing touch in het geheel; feestelijker dan dit gaat het niet worden. De elektrische confetti knallers zijn oa te gebruiken in combinatie met ons MagicFX Powershot!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.97