De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm metallic goud

Elektrisch confetti kanon kopen als horeca gadget of festival gadget. Elektrische confetti kanonnen met de volgende dag levertijd!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar de beste kwaliteit in iedere productgroep. Veel producten importeren wij zelf, voor andere productgroepen werken we graag samen met kwalitatief goede partijen. Zo ook voor de ongeëvenaarde confetti shooters, elektrische confetti shooters en special effects van MagicFX! MagicFX is wereldwijd bekend vanwege zijn grote diversiteit in special effects voor horeca, evenementen en festivals. De producten, gadgets en effecten van MagicFX verzorgen een adembenemend effect. Door de special effects van MagicFX zullen uw gasten nog lang na blijven praten over uw evenement. Wij combineren de kwaliteit en diversiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Confetti shooters in combinatie met Led foamsticks

Confetti wordt al erg lang gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. tegenwoordig is dat niet anders. Echter zien we steeds minder losse confetti en zien we steeds vaker dat artiesten, evenementenorganisatoren en festivalorganisaties kiezen voor de handheld confetti shooter of de elektrische confetti shooters. Het effect van deze confetti cannons is nog groter vanwege de hoge druk waarmee de confetti uit de confetti cannon geschoten wordt. Deze 40cm elektrische goud metallic confetti cannon is erg geschikt voor bruiloften, oud & nieuw vieringen, kerstborrels, etc. Deze goud metallic confetti geeft een erg chique effect.

Tip: Creëer een totaalbeleving door de goude metallic confetti te combineren met onze led foam sticks, dit geeft een erg mooi effect.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.45