De Horeca Bazaar

Gouden kerstboom - 45cm

Gouden mini kerstboom; ook in grote aantallen te bestellen

Gouden kerstboom 45cm Gouden kerstbomen
Omdat het de kerstsfeer graag zo breed mogelijk uit willen dragen, bieden wij een kerstboom voor iedereen. Letterlijk voor iedereen. Daarom hebben we ook deze mini kerstboompjes in ons assortiment opgenomen; voor op het bureau, tafel, of op de bar!

Gouden mini kerstboom

Deze gouden kerstboom kan net dat stukje kerstsfeer brengen dat nodig is. Op iedere tafel een gouden mini kerstboompje; hoe leuk is dat?! Deze kleine variant kan natuurlijk veel breder worden ingezet; op de bar, op bureau, etc. De glinsterende metallic takken maken het feestje helemaal compleet!

Gouden kerstbomen kopen tegen de laagste prijs!

Deze gouden mini kerstboom kopen tegen de allerlaagste prijs, doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar. Wij kopen deze gouden kerstbomen zo ontzettend grootschalig in, dat we de laagste prijs kunnen garanderen. Echter heeft het grootschalig importeren nog een tweede voordeel; wij kunnen de gouden kerstboompjes altijd uit voorraad leveren.
Vandaag voor 18:00 uur je gouden kerstboompje kopen, morgen al bij je thuis geleverd!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."