De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze lampion - Brandvertragend - 25cm

De mooiste brandvertragende roze lampionnen tegen de beste prijs van Nederland!

Mensen zoeken vaak een reden om een feestje te geven. En een rede die populair goed in de smaak valt is de geboorte van een baby. Hier zijn zelfs twee gelegenheden voor, namelijk: Een gender reveal party en een babyshower. Bij een gender reveal party wordt bekend gemaakt welk geslacht de aankomende baby is. Bij een babyshower wordt gevierd dat de baby geboren is. Dus kortom altijd rede voor een feestje. En bij deze feestjes hoort natuurlijk ook aankleding. Bij een meisje zijn onze baby roze lampionnen perfect. Ze brengen sfeer en passen perfect in het thema!

Waarom kiezen voor brandvertragende lampionnen van De Horeca Bazaar

De grootste nachtmerrie van iedereen die een feestje organiseert is dat het vanwege een calamiteit moet worden afgelast. Een van die calamiteiten is brand, iets wat niemand wil meemaken op een feest en iets waar strenge regels voor zijn bij evenementen. Om er alles aan te doen om dit te voorkomen bestaat er brandvertragende decoratie, zo ook onze brandvertragende lampionnen.

Een fout die je beter niet kan maken is denken dat brandvertragende materialen niet kunnen branden. Ze zijn dus niet brandvrij. Wel vliegt het papier van de brandvertragende lampionnen minder makkelijk in brand en brand het veel langzamer. Dit zorgt ervoor dat je de tijd hebt om actie te ondernemen voor dat het uit de hand gaat lopen. Dus met deze brandvertragende lampionnen draag je bij aan de veiligheid van je eigen feestje.

Sfeer maken met de lampionnen van De Horeca Bazaar

Naast deze prachtige lampion zijn er nog veel meer soorten en maten die bij kunnen dragen aan een perfecte sfeer op je feestje. Een daarvan is de “lichtblauwe lampion”. Als je een jongetje krijgt in plaats van een meisje kun je voor lichtblauw kiezen. Dit past dan natuurlijk beter in het thema. Ook kun je als je 25cm te klein vindt gaan voor onze brandvertragende lampionnen van 40cm.

Mocht je meer informatie willen over deze brandvertragende lampionnen of over onze andere lampionnen kun je altijd even bellen naar onze klantenservice. Daar helpen we je graag verder!

Nog 238 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.18