De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze lampion - Brandvertragend - 40cm

Roze lampionnen zijn de perfecte feestversiering als aanvulling/vervanging van ballonnen.

Kinderen vinden het superleuk als er voor hun verjaardag het huis vol hangt met versieringen. En al helemaal op de dag dat ze een feestje geven voor de verjaardag. Jongere meisjes zijn vaak helemaal verliefd op de kleur roze. Alles wat roze is vinden ze mooi. Dus op de verjaardag van een meisje wil je de versiering roze maken. Bij De Horeca Bazaar hebben we een super vette toevoeging voor dit soort feestjes, namelijk: Onze roze brandvertragende lampionnen, deze zijn ook verkrijgbaar in 25cm & 76cm.

Waarom je kan kiezen voor brandvertragende lampionnen

Bij ons heb je de keuze uit normale lampionnen en brandvertragende lampionnen. Dit heeft te maken met dat er voor sommige evenementen alleen gebruik wordt gemaakt van brandvertragende decoratie. Dit is vanwege strenge brandveiligheidsregels. De brandvertragende lampionnen vatten minder snel vlam en branden langzamer dan de normale lampionnen. Dit zorgt ervoor dat niet ineens alles in brand staat en dat je dus tijd hebt om te handelen.

Lampionnen als aankleding op feestjes

Zoals net al gezegd zijn deze roze lampionnen ideaal voor de verjaardag van een meisje. Ze zien er prachtig uit en zijn in dé kleur voor een meisje. Maar niet getreurd als je een verjaardag van een jongetje wil vieren. Met onze lichtblauwe lampion haal je dé kleur voor een jongetje in huis. En als hij meer houdt van een stoerdere kleur hebben we ook groene lampionnen. Kortom De Horeca Bazaar heeft voor elke feestje de juiste lampion in huis!

Mocht je vragen hebben over de verschillende kleuren lampionnen kun je natuurlijk even bellen naar onze klantenservice. Daar zullen we je verder helpen met je vraag!

Nog 214 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2474
9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"
3.93