De Horeca Bazaar

Lichtblauwe ballonnen - Metallic - 26cm

Goedkope metallic ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar! Ook geschikt als helium ballonnen.

lichtblauwe ballonnen kopen
Ballonnen zijn dé populairste decoratie gebruikt op feestjes. Dat blijft bij ons niet onopgemerkt. Wij hebben namelijk een groot aantal nieuwe ballonnen toegevoegd aan ons assortiment feestartikelen. Zo hebben wij nu dus ook ons assortiment mogen aanvullen met deze metallic licht blauwe ballon. Met deze metallic kleuren geef je niet die extra 'touch' op je feestelijke gelegenheid.

Metallic ballondecoratie voor elke gelegenheid

Onze ballonnen worden door veel verschillende partijen gekocht. Van evenementen organisatoren die ze gebruiken om ze vervolgens massaal het publiek in te gooien, tot particulieren die ze gebruiken voor verjaardagsfeestjes. De ballonnen zijn namelijk overal voor te gebruiken. Door dat de ballonnen van zeer professionele kwaliteit zijn, zijn ze extra sterk en kunnen daardoor eventueel ook nog met helium gevuld worden.

Metallic licht blauwe ballonnen voor een babyshower

Ben u in verwachting van een klein jongetje? Dat kan niet zonder het gevierd te hebben met een babyshower natuurlijk! Zo kunt u bijvoorbeeld de ruimte opvullen met deze metallic licht blauwe ballonnen. U kunt ook de metallic ballonnen combineren met onze gewone licht blauwe ballonnen. Het is ook een leuk idee om af te sluiten met een knaller, neem dan een kijkje bij ons licht blauwe confetti kannon.

Metallic ballonnen bij de Horeca Bazaar

Naast onze top kwaliteit ballonnen, zijn wij ook nog is de goedkoopste ballonnen verkoper van Nederland. Wij kopen onze producten namelijk direct in bij onze bron, de fabriek. Zo zorgen wij ervoor dat wij goedkoop kunnen inkopen, en het ook weer goedkoop aan onze klanten kunnen verkopen. Wij hanteren zo namelijk onze laagste prijs garantie. Bestelt u onze producten voor 16:00 uur dan heeft u het morgen in huis. (Nederland & België)
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Glow sticks blauw

Glowsticks - Blauw

Breaklights zijn de meest populaire feestartikelen van Nederland! Bij ons koopt u de glow sticks online tegen de laagste prijs van de Benelux!

Vanaf
0,05
Per stuk
Foam sticks blauw, LED foam sticks licht

Foam sticks blauw

Led foam sticks zijn de party- en horeca gadgets voor nog meer sfeer op uw event! Uw led foam sticks vandaag bestellen en u heeft ze morgen al in huis!

Vanaf
0,63
Per stuk