De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm lichtblauw

Confetti kanonnen voor een ongekende sfeer! Gemaakt door echte professionals van MagicFX, de confetti shooter!

Wanneer we praten over confetti en special effects; dan praten we eigenlijk over MagicFX. MagicFX is specialist en wereldwijd marktleidder op het gebied van speciale effecten voor horeca, evenementen, bruiloften, modeshows en andere feestelijke evenementen. MagicFX levert van CO2 guns tot streamer cannons en van rookvloeistoffen tot vlammen-jets. In een uitgaanswereld waarbeleving nummer 1 prioriteit is, vervult MagicFX precies de wensen van het uitgaanspubliek. MagicFx creëert het Wow-effect onder uw gasten, het gevoel dat u even in een andere wereld verkeert. Deze effecten zorgen ervoor dat er fotos en filmpjes van uw event op social media worden geplaatst, dat uw gasten napraten over uw event en dat ze er de volgende keer weer bij willen zijn. De Horeca Bazaar is dan ook zeer trots om officieel zakenpartner te zijn van MagicFX.

Confetti cannons; koning onder de feestartikelen!

Wanneer we praten over feestartikelen, denken we direct aan confetti. Confetti wordt als sinds jaar en dag gebruikt om feestelijke bijeenkomsten extra kracht bij te zetten. Al in de 18de eeuw werden er confetti snippers gebruikt om een feestelijke gelegenheid op te leuken. Daarmee kunnen we met recht zeggen dat confetti een blijvertje is in de uitgaanswereld.
Echter is het wel zo dat de manier waarop confetti gebruikt wordt door de jaren heen erg aan verandering onderhevig is. Waar er voorheen vooral losse confetti gebruikt werd, zijn het nu ook de (elektrische) confetti shooters en streamer cannons die in razend tempo populairder worden onder horeca-eigenaren en event-organisatoren. Het assortiment confetti kanonnen neemt ook in razend tempo toe, zo heb je voor ieder event een bijpassende kleur en maat confetti kanon.
Dit confetti kanon heeft een lengte van 50cm, dat maakt deze shooter erg geschikt voor middelgrote horecagelegenheden, clubs, kleinere festivals of bijvoorbeeld modeshows. Deze shooter bevat lichtblauwe confetti snippers.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
6.11