De Horeca Bazaar

Blauwe lampion - Brandvertragend - 25cm

Blauwe brandvertragende lampionnen tegen de beste prijs en de beste kwaliteit!

Lichtblauw is de kleur van een geboren jongetje. En vieren dat er een baby is geboren is ongekend populair. En bij deze babyshowers is het belangrijk dat alles in de kleur is van het geslacht van de baby. Hiervoor zijn onze lichtblauwe lampionnen perfect.

Je babyshower veilig vieren met onze brandvertragende lampionnen

Met de brandvertragende lampionnen doe je er zelf alles aan om het zo veilig mogelijk te houden. De brandvertragende lampionnen vliegen namelijk minder snel in brand en mochten ze dat toch doen branden ze veel langzamer dan een normale lampion. Dit zorgt ervoor dat je altijd mogelijkheden hebt mocht het zo ver komen. Het is dus niet zo dat ze helemaal niet in brand kunnen vliegen.

Je babyshower helemaal compleet maken

Je kunt je babyshower alleen aankleden met lampionnen. Maar dat is sonde want er zijn nog veel meer mogelijkheden om je babyshower helemaal af te maken. Een van de populairste producten die wij verkopen zijn onze confetti shooters, en voor deze gelegenheid in het speciaal de blauwe confetti shooters. Wil je nog even geheimhouden of het een jongetje of een meisje wordt hebben we ook speciale gender reveal shooters.

Mocht je vragen hebben over een van deze producten kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Hier kun je even naar bellen en dan zullen we er alles aan doen om je verder te helpen.

Meer info
Minder info

Nog 13 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
blauw flame proof
blauw flame proof
lampionnen kopen
lampionnen kopen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 2.18
1 10 9.1 2889
10 10