De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Blauwe lampion - Brandvertragend - 25cm

Blauwe brandvertragende lampionnen tegen de beste prijs en de beste kwaliteit!

Lichtblauw is de kleur van een geboren jongetje. En vieren dat er een baby is geboren is ongekend populair. En bij deze babyshowers is het belangrijk dat alles in de kleur is van het geslacht van de baby. Hiervoor zijn onze lichtblauwe lampionnen perfect.

Je babyshower veilig vieren met onze brandvertragende lampionnen

Met de brandvertragende lampionnen doe je er zelf alles aan om het zo veilig mogelijk te houden. De brandvertragende lampionnen vliegen namelijk minder snel in brand en mochten ze dat toch doen branden ze veel langzamer dan een normale lampion. Dit zorgt ervoor dat je altijd mogelijkheden hebt mocht het zo ver komen. Het is dus niet zo dat ze helemaal niet in brand kunnen vliegen.

Je babyshower helemaal compleet maken

Je kunt je babyshower alleen aankleden met lampionnen. Maar dat is sonde want er zijn nog veel meer mogelijkheden om je babyshower helemaal af te maken. Een van de populairste producten die wij verkopen zijn onze confetti shooters, en voor deze gelegenheid in het speciaal de blauwe confetti shooters. Wil je nog even geheimhouden of het een jongetje of een meisje wordt hebben we ook speciale gender reveal shooters.

Mocht je vragen hebben over een van deze producten kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Hier kun je even naar bellen en dan zullen we er alles aan doen om je verder te helpen.

Slechts 35 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2832
9.1
2832 Beoordelingen
"Snelle levering, klantvriendelijk en goede kwaliteit
De bestelling werd super snel geleverd, de prijs en kwaliteit van de spullen zijn ook super goed en bij vragen word je heel..."
2.18