De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED ballon oranje

NIEUW: LED ballonnen bij De Horeca Bazaar. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

Geen feest zonder ballonnen en geen ballonnen zonder feest! Ballonnen staan bij menigeen bovenaan het lijstje feestartikelen. Al sinds jaar en dag worden ballonnen gebruikt als decoratie voor feestjes, bruiloften, horecagelegenheden, openingen of kinderfeestjes. Sinds de opkomst van de led party gadgets zijn ballonnen ook "led-proof" gemaakt. De zogenaamde led-ballon is mega populair. Nog steeds worden ze gebruikt voor dezelfde gelegenheden. De led ballonnen zijn echter net wat opvallender en meer aanwezig dan de traditionele ballon. In een wereld waar beleving steeds meer centraal is komen te staan zijn led ballonnen een absolute aanrader voor uw event.

Bestel uw led ballon online

Uw led-ballonnen online kopen kan bij De Horeca Bazaar al vanaf 5 led ballonnen. Bent u geïnteresseerd in meer dan 800 zakjes van onze lichtgevende ballonnen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte op maat. Combineer ze met onze oranje foam sticks en oranje Hawaii kransen.

Led ballonnen online kopen doet u bij De Horeca Bazaar. Alle feestartikelen tegen de scherpste prijs van Nederland!

Tip: De oranje led-ballon wordt erg veel ingezet tijdens "oranje" feesten als Koningsdag, voetbalwedstrijden of andere sportevents. Om het ultieme "oranje gevoel" te bieden aan uw gasten kunt u onze oranje led ballonnen combineren met onze oranje foamstick, onze oranje borrel glaasjes en uiteraard ons oranje confetti kanon.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"