De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam sticks oranje

Breng je publiek in andere sferen met LED Foam sticks!

De foam sticks zijn misschien wel de meest populaire partygadgets van het moment! Ze dienen namelijk als feestartikel maar ook als promotiemateriaal. Onze foam sticks worden grootschalig ingezet bij verschillende festivals, privéfeesten maar ook voor andere feestelijke gelegenheden. Wij kunnen met recht zeggen dat we de specialist zijn op het gebied van foam sticks! Ons assortiment breidt zich wekelijks uit in hoeveelheid maar ook in verschillende kleuren opties. Nog niet zo lang geleden mochten we met plezier de oranje foam sticks toevoegen aan ons assortiment!

Voor wie zijn de oranje led foam sticks bedoeld?

Zoals al aangegeven zijn de foam sticks geschikt voor verschillende doeleinden. De oranje led foam sticks zijn in het speciaal natuurlijk perfect voor koningsdag of andere feesten waarbij Nederland goed aangemoedigd moet worden! Zeker met Koningsdag zijn er veel feesten en festivals door heel Nederland. De oranje led foam sticks zullen hier een prima aanvulling voor zijn. Ze zorgen namelijk voor een geweldige sfeerbeleving. De oranje led foam sticks zijn leuk te combineren met bijvoorbeeld oranje feest ballonnen en/of oranje hawaii kransen!

Oranje led foam sticks kopen

Wij kopen onze producten altijd grootschalig in bij de directe bron. Dit creëert schaalvoordelen waardoor we onze producten, dus ook onze oranje led foam sticks, kunnen aanbieden voor de goedkoopste prijs in Nederland! Daarnaast geeft het ons ook de mogelijkheid om direct uit voorraad te kunnen leveren. Wanneer je op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je het morgen al in huis!

Nog 11624 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2744
9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"
1.48