De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Hawaii krans - Groen geel wit

Versier iedereen met onze Hawaii kransen en breng uw feest naar een hoger level! Wij bieden de hawaii kettingen aan tegen de laagste prijs van de Benelux!

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om de feestbeesten te prikkelen met van alles en nog wat. Ballonnen , vlaggen en confetti zijn tegenwoordig niet meer genoeg om het de feestgangers compleet tot hun gemak te hebben. Dingen aanraken, voelen en dragen heeft veel effect op het gevoel van de mensen. Het is altijd leuk als er bepaalde producten uitgedeeld worden op festivals die je gratis mee kan nemen. Wie zegt daar nou nee tegen? De feestvierders krijgen hierdoor vaak een goed en vrolijk gevoel waardoor dit invloed zal hebben op het koopgedrag!

Vind alle feestartikelen tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar staat natuurlijk bekend om het ruime assortiment feestartikelen. Naast onze Hawaii kransen zijn er nog veel meer partygadgets die gebruikt kunnen worden op festivals en evenementen! Tijdens festivals wordt er uiteraard veel gebruik gemaakt van muziek en bass. Met sound activated LED armbandjes geef je in het publiek een buitengewoon gaaf effect. De armbandjes geven licht op de maat van de muziek. Ze reageren op geluid en trillingen. Met dit feestartikel geeft u het publiek een echt WOW-effect! Ook is het vet om al deze lichten terug te zien in de foto’s die gemaakt zijn tijdens het festival! Dit valt ook te bereiken met onze prachtige groene foam sticks!

Nog 1437 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
0.54