De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gele ballonnen - 28cm

Feestballonnen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Ballonnen zijn natuurlijk altijd een goed idee! Ballonnen geven sfeer, beleving en gezelligheid.... Het is niet voor niets dat ballonnen al decennia lang de lijst van feestartikelen aanvoert. Wanneer je denkt aan ballonnen, dan denk je direct aan feest. Wij bieden het breedste assortiment ballonnen, en bieden deze kwalitatief.

Ballonnen voor verschillende events!

Ballonnen zijn er natuurlijk in veel verschillende vormen, maten en vooral kleuren. Deze grote verscheidenheid aan ballonnen zorgt er ook voor dat je voor ieder event een geschikte keus kan maken qua ballonnen; match de kleuren van uw logo, team of themafeest met de kleur van de ballonnen, dit zorgt direct voor een prachtig geheel! Ballonnen worden gebruikt tijdens bruiloften, verjaardagsfeesten, festivals en tijdens feestjes in horecagelegenheden. Wij zijn zeer trots op ons brede assortiment ballonnen; kies de kleur ballon die bij uw event past. Deze citroen gele kleur geeft een frisse tint en wordt vooral in de zomer erg veel verkocht!

Mooie gele feestballonnen, geschikt als helium ballonnen!

Deze gele ballonnen hebben een fel gele kleur en hebben een ovale vorm. De ballonnen zijn zeer geschikt voor verjaardagsfeestjes en andere redenen om een ruimte op te vrolijken. Vooral deze mooie gele ballonnen zorgen direct voor een frisse look en geven direct sfeer aan een ruimte. Vanwege de hoge kwaliteit latex waar onze ballonnen van gemaakt zijn, zijn onze ballonnen zeer geschikt als helium ballonnen. De dikte van de latex is hierin erg belangrijk omdat de helium er dan niet makkelijk en snel uitloopt. Hierdoor blijft de ballon lang als helium ballon in de lucht hangen. Vul ze met de helium tank van De Horeca Bazaar!

Ballonnen met de laagste prijsgarantie!

Zoals gezegd zijn wij erg trots op ons brede assortiment ballonnen dat we voeren. Van klein tot mega grote ballonnen, elke kleur van de regenboog en van gewoon tot prachtige metallic ballonnen.... Enorme keus aan ballonnen dus! Maar waar wij minstens even trots op zijn, is onze garantie op de laagste prijs. Wij kopen onze ballonnen direct in bij Balloonia, de fabrikant van onze ballonnen. Doordat wij direct inkopen bij de fabrikant, en dit zeer grootschalig doen, creëren we zowel inkoopvoordelen als schaalvoordelen. De marge die we op deze manieren besparen, geven we vervolgens weer terug aan onze klanten, aan u dus! Daarnaast kunnen wij onze ballonnen altijd uit voorraad leveren en zo onze 24-uurs service altijd garanderen. Uw ballonnen kopen voor 18:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Nog 358 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.19