De Horeca Bazaar

Rode ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen van topkwaliteit bestellen bij De Horeca Bazaar!

Zo lang er mensen zijn worden er al feestjes gevierd, tegenwoordig is de ballon daarbij onmisbaar. Wij als De Horeca Bazaar zijn daarom ook heel blij dat wij een groot aantal nieuwe ballonnen hebben mogen toevoegen aan ons assortiment. Deze rode feestballon is een enorme toevoeging tot het assortiment aangezien er ontzettend veel vraag naar is in de horeca wereld. De ballonnen kunnen ook gebruikt worden voor grote evenementen, waar de ballonnen massaal het publiek in worden gegooid. Dit creëert een prachtig aanzicht voor uw gasten en zo maakt u het onvergetelijk moment.

Wie gebruiken de rode feestballonnen?

Naast de enorme populariteit in de horeca gelegenheden en op grote evenementen, zijn de ballonnen erg populair bij particulieren. De ballonnen worden dan vooral gebruikt als decoratie op een verjaardagsfeestje of wanneer die gene bijvoorbeeld zijn of haar geliefde wil verrassen met een zee van prachtige rode ballonnen. U kent ook wel de steeds meer voorkomende ballonnenboog, deze ballonnen zijn daar perfect voor! Om dit idee nog een leuke draai te geven hebben wij ook een aantal hartjes ballonnen in ons assortiment zitten. Hang ze anders eens aan de ballongewichtjes goud!

Goedkope rode ballonnen voor de laagste prijs van Nederland! Bij De Horeca Bazaar hanteren wij de laagste prijs garantie van Nederland. Omdat wij onze producten direct bij de producent vandaan halen, kunnen wij het voordelig inkopen. Met vervolgens het resultaat dat wij het ook voordelig aan onze klanten kunnen aanbieden. Als hetzelfde product elders goedkoper is, passen wij direct onze prijs aan.Dat geldt zeker ook voor onze goedkope ballonnen; altijd met de laagste prijsgarantie!

Rode ballonnen bij De Horeca Bazaar Wij zijn niet alleen de goedkoopste in ballonnen, maar wij leveren goedkope ballonnen van top kwaliteit. Zo kiezen wij onze producten nauwkeurig uit en kopen wij het alleen in bij de beste producenten. De ballonnen zitten per 100 stuks verpakt, bekijk onze staffelprijzen voor het bestellen van grotere aantallen. Wanneer u de ballonnen voor 18:00 uur bestelt, heeft u ze morgen in huis. (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Nog 374 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Rode ballonnen kopen voor uw feest
Rode ballonnen kopen voor uw feest

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 2.19
1 10 9.1 2906
9 10