De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Red cups - Rood

De mega populaire red cups rood kopen tegen de laagste prijs van NL & BE! Vandaag voor 16:00u je red cups online bestellen en je hebt ze morgen al in huis!

Iedereen kent of herkent de typisch Amerikaanse red cups. Deze grote drinkbekers zien we voorbij komen in alle populaire Amrikaanse (highschool) films. Studentenfeestjes in Amerika zijn onlosmakelijk verbonden met de grote Amerikaanse rode beker met een inhoud van bijna een halve liter! Bekijk films als Project X, American Pie, Scary Movie, etc en je ziet de American red cups herhaaldelijk in beeld. Deze red cups zijn zo populair dat er zelfs een liedje over is gemaakt door Toby Keith. Deze trend is overgewaaid naar de rest van de wereld waar de American red cups ook steeds meer gebruikt worden voor barbecues, studentenfeestjes, bedrijfsfeesten, en andere festiviteiten. In horecagelegenheden en op evenementen worden er ook steeds vaker de zogenaamde "red cup fissa's" georganiseerd waar, uiteraard, de red cups centraal staan. Ook zijn de American red cups zeer bekend geworden door het populaire bierspel "beerpong". Voor het echte "American party" gevoel zijn de red cups ook erg goed te combineren met onze rode foam sticks en natuurlijk de rode confetti kanonnen.

American red cups kopen tegen de laagste prijs!

Zoals u gewend bent van De Horeca Bazaar, bieden wij deze populaire American red cups aan tegen de laagste prijs van Nederland. Zowel voor privé feestjes als voor grootse evenementen leveren wij de American red cups met de laagste prijsgarantie. Vindt u de red cups ergens anders goedkoper? Wij matchen deze prijs en passen de prijzen op onze website direct aan. Bekijk de kwantiteitsvoordelen die u kunt behalen wanneer u gebruik maakt van onze staffelkortingen. Al uw party gadgets kopen voor de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"