De Horeca Bazaar

Foam hand - Peace - Roze

De foam hand is vooral in Amerika erg populair, en waait nu over naar Europa!

De grote foam hand kennen we natuurlijk allemaal als supportersitem uit basketbalwedstrijden en honkbalwedstrijden uit de VS. Met deze gigantische foam handen worden de favoriete teams aangemoedigd. Deze trend is inmiddels over komen waaien naar Europa en is door ons opgepikt. In Europa worden de foam handen veel breder ingezet dan enkel sportwedstrijden. Zo zien we dat de foam hand veel gebruikt wordt in horecagelegenheden en op festivals en evenementen. Dat is ook de reden dat de foam hand ontzettend populair is onder onze relaties.

Roze foam hand peace!

Deze foam hand is bijna 20cm lang en daarmee een ontzettende eyecatcher! Deze foam hand heeft een gestrekte wijs- en middelvinger waarmee het een "peace-teken" vormt. Deze grote roze foam hand wordt vaak ingezet op festivals en evenementen. De foam hand vormt daarmee ook een goede marketing tool; veel gasten maken een foto met deze foam hand en plaatsen deze op Social Media. Op deze manier vormt de foam hand weer extra exposure voor uw event of horecagelegenheid. Perfect in combinatie met de roze Hawaii kransen en roze festivalbrillen.

Foam handen kopen met de garantie op de laagste prijs van Europa!

Het voordeel van het feit dat wij al onze feestartikelen zeer grootschalig importeren, is dat we al onze producten direct uit voorraad kunnen leveren. Een ander voordeel is dat we enorme inkoopvoordelen realiseren over onze inkoop. Deze inkoopvoordelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus! Op deze manier snijden we de dure tussenhandelaar uit het proces en dat resulteert in de laagste prijsgarantie!
Uw roze foam hand kopen voor vandaag 18:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Grote foam hand kopen
Grote foam hand kopen
Goedkope foam hand roze peace
Goedkope foam hand roze peace

Wij gebruiken cookies