De Horeca Bazaar

Foam hand - Wijsvinger - Blauw

Kijk daar! Waar? Wijs alles overduidelijk aan met deze mega foam hand! Ideaal voor op feesten en evenementen als party decoratie.

Geen wijsneus, maar een wijsvinger! Je kent ze vast wel: De foam handen die je vaak ziet in Amerikaanse televisieseries en tijdens sportwedstrijden op tv. Ze zijn in Amerika al een grote hit en daar verdienen de verkopers bakken vol met geld mee. Bij elke baseball game is er wel een foam hand te vinden. Eentje waar een #1 op staat of een die aangepast is op het team dat er speelt. Kortom: foam handen zijn een giga markt in Amerika. Maar niet alleen in Amerika zijn de foam handen populair, ook in Nederland en de rest van Europa zijn de foam handen steeds populairder geworden. Zo worden ze steeds vaker gebruikt op festivals, en daar is een reden voor!

Festivals met foam handen

De reden dat foam handen steeds populairder worden op festivals is dat er een enorme concurrentiestrijd plaats vindt in festival land. Je moet je uitermate goed onderscheiden en de beleving tot ten top weten te brengen. Een podiumpje met een dj is simpel weg niet meer genoeg en zal je ook niet meer mee weg komen. De foam handen zorgen voor extra sfeer en beleving tijdens het feesten. Of je de foam handen nou in het publiek gooit vanaf het podium of dat je ze weggeeft bij een fotobooth, op beide manieren voegen de foam handen significante waarde toe aan de beleving van het evenement. En dat allemaal voor niet teveel geld!

Goedkope prijzen voor de foam handen

Hoe kan het dat we de foam handen kunnen verkopen tegen zo'n laag tarief? Dit komt omdat wij onze foam handen grootschalig inkopen direct vanuit de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat we veel schaalvoordeel krijgen op de foam handen. Deze schaalvoordelen berekenen wij vervolgens weer door naar jou als klant! Wij zijn zelfs zo gebrand op de goede prijzen dat we op al onze artikelen (inclusief de foam handen dus) de laagste prijsgarantie bieden. Ergens anders goedkoper gevonden? Wij passen de prijs aan en matchen jou het verschil.

Meer info
Minder info

Nog 493 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
wijsvinger foam hand blauw
wijsvinger foam hand blauw
foam handen blauw
foam handen blauw

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.62
1 10 9.1 2880
8 10