De Horeca Bazaar

Foam hand - Middelvinger - Rood

Deze prachtige mega middelvinger wordt verkocht tegen de laagste prijs op het internet!

De zomer, een heerlijke tijd om even helemaal uit je dak te gaan op een festival. Niet alleen in de zomer is er een overvloed aan festivals, ook in de winter kun je genieten van vele indoor festivals! Kortom: Genoeg keuze. Maar hoe maak je nou de keuze naar welk festival je wilt? Vaak wordt deze keuze gemaakt op basis van de promotie van de festivalorganisatie. En om je nou echt te onderscheiden heb je deze foam handen echt nodig! De foam hand geeft de festivalbezoeker niet alleen een extraatje, ze zorgen ook voor promotie op zich! Mensen gaan met de foam handen op de foto en posten deze op social media. Op deze manier komt er mond tot mond reclame. Daarnaast moet je tegenwoordig wel wat extra's te bieden hebben aan je publiek, anders wordt je simpel weg gewoon weggeconcurreerd. Een van deze extraatjes moeten deze mooie middel vinger foam handen wel zijn.

De foam hand op kleinere feestjes en sportevenementen

Niet alleen op grote festivals worden de foam handen massaal ingezet, ook op kleinere evenementen en sportgelegenheden worden deze foamsticks veel gebruikt en zorgen voor enorm veel pret. De foam handen komen origineel vanuit Amerika waar deze grootschalig te zien zijn in het publiek van grote sport wedstrijden. Vooral bij de basketbal competities en bij baseball zie je in het publiek enorm veel van deze foam handen terug. Het zijn echte feestartikelen!

Goedkoop foam handen kopen bij De Horeca Bazaar

Nederlanders worden vaak beschreven als gierig of zuinig. Wij vinden dat hier niks mee is! Je wilt ten slotte ook gewoon waar voor je geld, en hoe goedkoper, hoe beter! Daarom staat prijs en kwaliteit bij ons ook op nummer één. Ook deze foam handen krijg je bij ons tegen de laagste prijs die er te vinden is op het internet. Dat heet onze laagste prijsgarantie! Dus koop nu snel deze fantastische foam handen en "let's get the party started".

Meer info
Minder info

Nog 1000 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
rode foam hand middelvinger
rode foam hand middelvinger
foam handen rood
foam handen rood

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.62
1 10 9.1 2889
10 10