De Horeca Bazaar

Foam hand - High five - Oranje

Opvallende grote foam hand inclusief krijtstift om je eigen teksten te maken!

Sfeerartikelen en belevingsproducten worden een steeds belangrijker onderdeel van ons uitgaansleven. Mensen willen non stop geprikkeld en verrast worden. Feestartikelen zijn van levensbelang voor een succesvol festival of een (blijvend) goedlopende horecazaak. Wij geven u de handvatten om te blijven vernieuwen en uw gasten te blijven verrassen met nieuwe en vernieuwende producten. De grote foam handen zijn onze nieuwe aanwinst op dat gebied!

Grote oranje foam handen, inclusief eigen krijtstift!

De grote foam handen met open hand zijn een van onze meest opvallendste modellen van de foam handen. Met de witte lijnen op de hand wordt de foam hand een high five opdruk gemaakt. De open hand is perfect om op de handen met de krijtstift uw eigen teksten te schrijven. De foam handen zijn in Amerika al heel erg populair en ook de Nederlandse festivals beginnen grootschalig te werken met deze vernieuwende party gadget. Omdat de grote foam handen al in kleine oplages te bestellen zijn, zijn ze zowel geschikt voor feestjes thuis, supportersverenigingen, DJs als grootschalige festivals. Natuurlijk is deze oranje foam hand vooral erg in trek tijdens Koningsdag, wanneer het Nederlands elftal moet voetballen of tijdens andere Nederlandse sportevenementen. Samen met de oranje foam sticks en shotglaasjes fluoriserend oranje - 2,5cl.

Grote foam handen tegen kleine prijzen

Zoals al onze feestartikelen, bieden wij de foam handen aan met de garantie op de laagste prijs in Europa. Hoe wij dit doen? Wij kopen de foam handen in enorm grote aantallen in, direct bij de fabriek. Op deze manier gaan we voorbij aan de dure tussenhandelaar en kunnen we de foam handen direct erg scherp aanbieden bij onze klanten.... aan u dus! Vanwege het feit dat we onze feestartikelen zo grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren. Vandaag voor 16:00 uur online uw grote oranje foam handen kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
Grote foam hand kopen Goedkope grote foam hand high five
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."