De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam hand - Middelvinger - Roze

Een grote foamhand voor een grote middelvinger!

Wie kent ze niet? Het iconische beeld van een Amerikaanse baseball wedstrijd. Honderden tot duizenden mensen lopen daar met deze mooie foam handen rond. Allemaal om te laten zien dat zij hun team komen aanmoedigen! Maar eeehhhh.... Aanmoedigen met een middelvinger? Oké, misschien is deze foam hand dan toch net wat beter geschikt om te laten zien hoe je over de tegenpartij denkt! Maar natuurlijk altijd sportief blijven hé ;).
Maar niet alleen in Amerika met de baseball wedstrijden zijn deze mooie rakkers populair, ook in Nederland hebben ze een enorme opkomst gemaakt. Bij festivals en het uitgaansleven wordt er steeds meer onderscheid gemaakt in de beleving van de dag. Met dit soort feestartikelen zoals de foam handen kun je weer net dat stapje verder zetten bij je uitgaanspubliek.

De foam hand op feesten en evenementen

Zoals hierboven al benoemd is het belangrijk om je publiek een extraatje te geven op jouw evenement. Vaak lijden deze extraatjes zoals deze foam handen naar vele foto momentjes bij de festivalbezoekers. Dit zorgt er weer voor dat jouw evenement online veel meer vindbaarheid creëert en dat de naamsbekendheid in grote maten toeneemt. Kortom: de foam hand dient als een soort (bijna) gratis reclame!

De laagste prijs garantie voor je foam hand bij De Horeca Bazaar

Ja... bijna gratis reclame. Dat klinkt toch wel als muziek in je oren? Want zeg nou zelf, heel duur zijn deze prachtige foam handen niet! Dat komt door onze laagste prijsgarantie. Hiermee doen wij een belofte naar elke klant. Al onze producten, dus ook deze foam handen, beschikken over de laagste prijs op het internet. Wanneer jij dezelfde foam hand voor een lagere prijs vind? Dan passen wij onze prijs aan en matchen wij jou het verschil. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw foam handen voor je feest of evenement!

Nog 502 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2743
9.1
2743 Beoordelingen
"Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!"
3.62