De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
28 jan 2016 | Geschreven door:

Top 4 carnavalsgadgets

De echte diehards zijn al lang begonnen. Maar officieel barst het grootste feest van het zuiden volgende week pas los. Tijdens carnaval geldt; hoe gekker, hoe beter! We hebben even voor je op een rijtje gezet, wat je allemaal nodig hebt om deze carnaval de beste ooit te laten worden.

1. Foam sticks

Ook met carnaval is dit de #1 partygadget. Foam sticks domineren al een tijdje de feestartikelen wereld en het ziet er niet naar uit dat deze trend vervaagd. Wat we eigenlijk willen zeggen... ook met carnaval kun je niet over de foam sticks heen. Of je nou ergens op een groot plein staat of in een klein bruin café, de led sticks zorgen direct voor sfeer!

No title

2. Glowsticks

De o zo bekende lichtgevende armbandjes. Ondanks dat je waarschijnlijk 's ochtends om een uur of elf al met je eerste biertje begint, zul je uiteindelijk in een gezellig donker barretje belanden. Je maakt je carnavalsoutfit helemaal af door jezelf te versieren met deze breeklichtjes. Ook heel leuk in combinatie met deze haarbandjes of brilmonturen.

No title

3. Ballonnen

Zeg je feest, zeg je ballonnen. Een feest is nou eenmaal niet compleet zonder een kleurrijke aankleding van talloze ballonnen. En toevallig hebben wij een groot assortiment ballonnen. De typische feestballonnen, perfect ronde decoratie ballonnen, mega ballonnen en zelfs ballonnen met een doorsnee van 130cm! Bijvoorbeeld in de kleuren van jouw carnavalsstad.

No title

4. Confetti

Carnaval en confetti, horen bij elkaar. Tot de carnaval van 2016 bieden we 15% korting op alle handmatige multicolor confetti shooters.

No title
Schrijf een reactie