De Horeca Bazaar
9 mrt 2016
Informatief

St Patrick's day

Na Valentijnsdag en Halloween lijkt er nog een ander feestje over te waaien vanaf het westen. Met groene klavertjes en bier, heel veel bier. De Ieren eren al sinds jaar en dag hun beschermheilige en eindelijk mogen wij ook van dit geweldige feest genieten. Op 17 maart is het St Patrick’s day.

Je doet het al snel goed als je mee wilt gaan in het Ierse gebruik. Je draagt namelijk groen en drinkt bier (het liefst groen bier). Wij hebben de 5 leukste groene gadgets voor je geselecteerd.

1. Groene Foam sticks

No title

Led foam sticks blijven de nummer 1 party gadget! Nu ook in het groen voor het perfecte st Patrick’s day sfeertje.
Bestel direct groene foam sticks.

2. Groene led ringen

No title

Led ringen in het groen zijn op meerdere manieren te gebruiken. Je kunt ze natuurlijk om je vinger dragen, maar wat dacht je van led ringen om de hals van een fles schuiven. Spectaculaire bottle service met een Iers tintje.
Bestel direct groene led ringen.

3. Groene glow sticks

No title

Ook de glow sticks, ook wel breeklichtjes genoemd, zijn multifunctioneel inzetbaar. Het meest worden ze gebruiken als armbandje, er zitten connectoren in de verpakking waarmee je er een armbandje mee kan maken. Gebruik je meer glow sticks en meer connectoren, zijn ze ook te gebruiken als armbandje. Steeds vaker horen we dat glow sticks ook gebruikt worden als decoratie. Bijvoorbeeld in een waterkoeler of spoelbak, waardoor de inhoud groen op lijkt te lichten. Bestel direct groene glow sticks

4. Groene mega ballonnen

No title

Sinds kort hebben we een volledige assortiment ballonnen. Feest ballonnen, decoratieve ballonnen, helium ballonnen. Maar we kunnen toch wel zeggen dat de reuze ballonnen veruit het populairst zijn. Prachtig als versiering.
Een tip voor de creatievelingen; teken met een watervaste stift wat klavertjes vier op de ballon! Bestel mega grote ballonnen

5. Groene confetti

No title

Om het geheel af te maken heb je groene confetti nodig. Schiet op het hoogtepunt van de avond wat groene confetti kanonnen de lucht in en je gasten zullen zich helemaal in Ierland wanen.
Bestel direct groene confetti.

Heel veel plezier volgende week!

Cheers!

Wij gebruiken cookies