De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm zilver

De streamers en confetti voor de laagste prijs van Nederland! Gun uw feest een prachtig begin of eind met deze professionele streamer shooters van MagicFX.

De zilveren streamer shooters van De Horeca Bazaar bevatten professionele, biologisch afbreekbare streamers. Bovendien hebben de streamer cannons ook nog een de allerlaagste prijsgarantie! De zilveren streamer shooters worden het meest gebruikt op bruiloften en festivals. Vanwege het speciale overkoepelende effect dat ze geven zijn ze perfect geschikt voor outdoor festivals of andere grote evenementen!

De Horeca Bazaar levert streamers voor de allerlaagste prijs!

Streamers shooters, confetti shooters, foamsticks en ballonnen, alles wat je nodig hebt voor de perfecte festival sfeer is te vinden in het assortiment van De Horeca Bazaar! Dit alles wordt ook nog eens voor de allerlaagste prijs aangeboden, gegarandeerd. Omdat de streamers erg populair zijn is het fijn om te weten dat ze ook biologisch afbreekbaar zijn, ook zijn ze erg makkelijk handmatig te bedienen en hierdoor dus erg gebruiksvriendelijk. Wel is het onverstandig om de streamers op andere personen te richten.

Hoe werken de handheld streamer shooters van De Horeca Bazaar?

De streamer shooters zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen erg makkelijk worden afgeschoten. Vanwege het draai systeem dat in het handvat zit verwerkt bent u slechts een draai aan de buis verwijderd van het mooie effect dat de streamers zullen geven. Voor gebruik dient het plastic randje van de buis te worden verwijderd. Wanneer u de confetti shooters en streamer shooters vandaag voor 15:00 besteld zijn ze de volgende dag al bij u thuis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17