De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm zilver

De streamers en confetti voor de laagste prijs van Nederland! Gun uw feest een prachtig begin of eind met deze professionele streamer shooters van MagicFX.

De zilveren streamer shooters van De Horeca Bazaar bevatten professionele, biologisch afbreekbare streamers. Bovendien hebben de streamer cannons ook nog een de allerlaagste prijsgarantie! De zilveren streamer shooters worden het meest gebruikt op bruiloften en festivals. Vanwege het speciale overkoepelende effect dat ze geven zijn ze perfect geschikt voor outdoor festivals of andere grote evenementen!

De Horeca Bazaar levert streamers voor de allerlaagste prijs!

Streamers shooters, confetti shooters, foamsticks en ballonnen, alles wat je nodig hebt voor de perfecte festival sfeer is te vinden in het assortiment van De Horeca Bazaar! Dit alles wordt ook nog eens voor de allerlaagste prijs aangeboden, gegarandeerd. Omdat de streamers erg populair zijn is het fijn om te weten dat ze ook biologisch afbreekbaar zijn, ook zijn ze erg makkelijk handmatig te bedienen en hierdoor dus erg gebruiksvriendelijk. Wel is het onverstandig om de streamers op andere personen te richten.

Hoe werken de handheld streamer shooters van De Horeca Bazaar?

De streamer shooters zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen erg makkelijk worden afgeschoten. Vanwege het draai systeem dat in het handvat zit verwerkt bent u slechts een draai aan de buis verwijderd van het mooie effect dat de streamers zullen geven. Voor gebruik dient het plastic randje van de buis te worden verwijderd. Wanneer u de confetti shooters en streamer shooters vandaag voor 15:00 besteld zijn ze de volgende dag al bij u thuis!
streamers en confettishootersmetallic st confetti kanon kopen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk