De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm goud

MagicFX streamer canons voor het ideale feestgevoel! De professionals van MagicFX stellen niet teleur met deze prachtige streamer shooters!

gouden confetti en streamer shooters confetti kanonnen kopen
sinds de populariteit van de confetti shooters steeds meer is geworden in met name de clubs en kroegen en natuurlijk op de festivals, zijn de streamer canons zeker niet achtergebleven. Vooral op de grootschalige festivals en evenementen waarbij er een podium is om de streamers vanaf te schieten zijn de streamers een goed alternatief voor confetti. Hetgeen wat de streamers hun mooie effect geeft is het feit dat ze als het ware over het publiek heen zweven voor ze naar de grond dalen, dit geeft een erg mooi effect als het over een groot festival publiek word afgeschoten.

De streamers shooters van De Horeca Bazaar voor de allerlaagste prijs van Nederland!

Omdat wij van De Horeca Bazaar altijd de laagste prijsgarantie geven is dat natuurlijk bij de streamer shooters niet anders, ook deze worden aangeboden voor de allerlaagste prijs. Door de voordelige prijzen en de erg goede kwaliteit van de streamers, welke afkomstig zijn van MagicFx, zijn met name deze metallic gouden variant erg populair onder de festivals en evenementenorganisatoren. Ook bruiloften zijn een gelegenheid waarbij de streamers erg veel aan bod komen, door het sierlijke effect dat ze geven zijn ze perfect geschikt voor dit soort feestgelegenheden.

Streamers voor een geweldige feest ervaring!

De streamers zijn natuurlijk een geweldig product voor elk feest of festival. Elke festival organisator of horeca ondernemer weet tegenwoordig wel raad met dit soort producten. Voor deze evenementen is het erg interessant om de streamers te combineren met onze foamsticks, shotglazen en ijsfonteinen om het feest gevoel nóg beter over te brengen!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk