De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm witte hartjes

Maak uw Valentijnsdag fantastisch met onze hartjes confetti shooters! Confetti shooters met snelle levertijd.

Confetti, confetti en nog eens confetti! Confetti is een van de meest gebruikte feestartikelen van altijd! Vroeger werden oude kledingstukken of andere stoffen in kleine stukken gesneden. Deze werden op straat gestrooid tijdens een feestelijke gebeurtenis. Confetti was dus een leuke en geen dure oplossing voor makkelijke decoratie. De confetti zorgde voor een feestelijke sfeer waardoor er zelfs vroeger een grote feesten werden gevierd!

De ouderwetse confetti in een nieuw jasje gestoken!

Tegenwoordig willen steeds meer feestbeesten door meer dingen geprikkeld worden. De muziek is op een festival bijvoorbeeld niet meer genoeg om de feestgangers 100% te vermaken. Hier komt dus steeds meer bij kijken. Losse confetti die vroeger werden gebruikt geven te weinig uitdagen en te weinig effect om een echt WOW-effect te creëren. Maar de ouderwetse waarde van confetti willen wij natuurlijk niet schenden. Een confetti shooter is hipper dan hip! Met een aan de cilinder creërt u een enorme wolk van confetti. Het knalt, en zorgt vervolgens voor een onvergetelijk effect! Dit zal de feestgangers dus wel een echt WOW-gevoel geven!

Confetti shooters zijn natuurlijk niet de enige producten in ons assortiment die een echt WOW-effect bezorgen aan uw evenement. Zo hebben wij ook LED foam sticks en sound activated LED armbanden in ons assortiment. De sound activated LED armbandjes geven licht op de maat van de muziek. En de foam sticks zijn lange staven gevuld met LED licht. Deze heeft 3 verschillende standen. Deze 2 producten zorgen dat er een super gaaf effect ontstaat in het publiek!

Confetti shooters tegen een enorm lage prijs!

Het WOW-effect creëren bij het publiek wilt natuurlijk iedereen! Maar meestal hangt daar een enorme prijskaart aan, en dat wilt natuurlijk niemand. En dat willen wij uiteraard tegen gaan. Want een top sfeer creëren hoeft niet duur te zijn. Wij bieden al onze feestartikelen aan tegen een enorm lage prijs, de laagste prijs zelfs! Wij kunnen dit doen door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen al onze producten grootschalig in. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klant, aan u dus! Ziet u elders een van onze producten alsnog tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.47