De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm wit

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Vul de ruimte met deze prachtige confetti shooter van MagicFX.

Confetti kanonnen wit MagicFX Confetti alle kleure papier-metallic Handheld confetti cannon confetti popper
Confetti is in! Het is de meest tijdloze feest gadget die er is! Veel DJs maken tegenwoordig gebruik van confetti kanonnen om het publiek op te zwepen, om het WOW-effect te creëren. Het doorgaans veeleisende uitgaanspubliek wil meer dan alleen muziek, licht en wat DJs. Het wil vermaakt worden. Het confetti kanon zorgt ervoor dat er hoogtepunten worden gecreëerd tijdens een avond, dat mensen opleven. Dit maakt de confetti shooter zeer populair onder de party gadgets. Echter wordt de confetti shooter ook ingezet tijdens andere feestelijke gelegenheden als bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen en uiteraard in horecagelegenheden, clubs en discotheken. De Horeca Bazaar kan confetti kanonnen in iedere mogelijke kleur leveren, dus match uw bedrijfskleuren met de confetti in de confetti shooter en maak het feest compleet!

Uw confetti kanon online kopen kan al vanaf een stuk. Bent u geïnteresseerd om meer dan 300 confetti shooters af te nemen? Neem vrijblijvend contact met ons op wij verzorgen graag een offerte op maat.

Uw confetti shooter online bestellen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Tip: Wij ontvangen veel aanvragen voor confetti kanonnen voor evenementen met als thema "white dresscode". Om dit thema nog meer te benadrukken kunt u wellicht eens kijken naar onze witte LED ballonnen en witte LED vingerlampjes.
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
witte foamsticks

Foam sticks wit

Led foam sticks online kopen doet u bij De Horeca Bazaar. Wij bieden de witte led foam sticks aan tegen de laagste prijs en kunnen direct uit voorraad leveren!

Vanaf
0,54
Per stuk
Shotglaasjes wit 2,5cl

Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes van 2,5cl; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,35
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk