De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrische confetti kanon 50cm roze

Geen feest is compleet zonder onze MagicFX confetti shooters! Deze producten zijn niet meer aan te slepen bij de middengrote festivals, confetti shooters

Confetti wordt al jaren gebruikt als feestartikel, en is daarentegen ook een van de populairste ter wereld! En daar kunnen wij natuurlijk niet op achter blijven. losse confetti is natuurlijk hartstikke grappig om te gebruiken op feestjes of evenementen, maar die kunnen natuurlijk niet op tegen de MagicFX confetti shooters. Met een druk op de knop creëert u een walm van confetti, een magistraal beeld! Deze confetti shooters schieten wel tot 9 meter ver!

Onze confetti shooters zijn bruikbaar op veel verschillende evenementen!

Het geen wat steeds meer in opkomst is, is de gaypride of roze zaterdag. En dat is natuurlijk top! En daar willen wij graag wat mee doen. Laat deze dagen onvergetelijk maken met deze roze confetti shooters! Natuurlijk is dit niet het enige roze artikel dat wij in ons assortiment hebben. Neem gerust een kijkje bij al onze roze artikelen! Deze artikelen zullen ervoor zorgen dat deze evenementen onvergetelijk worden!

Confetti shooters tegen de laagste prijs van Nederland!

Een feest bouwen is natuurlijk he tofste wat er is. Maar meestal erg prijzig, en dat wil De Horeca Bazaar voorkomen met de laagste prijsgarantie! Wij bieden al onze artikelen aan met de laagste prijsgarantie waardoor uw feest niet teveel hoeft te kosten. Zo bieden wij shotglazen en nog veel meer andere feestartikelen in ons assortiment waar u uw feest mee kan aankleden. Deze hebben uiteraard de laagste prijsgarantie! Ziet u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan zullen wij per direct de prijs aanpassen!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15