De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrische confetti kanon 50cm paars

Ga een knallend feest tegemoet met onze MagicFX confetti shooters! Zeker met de korte levertijd zijn deze confetti shooters een echte sfeermaker!

Tot de dag van vandaag zijn confetti shooters een van de hardlopers binnen De Horeca Bazaar. Dat komt door het spectaculaire effect van de confetti shooters. Met een druk op de knop creëert u een mist van confetti. Door dit magistrale effect zullen de feestgangers meer waarde hechten aan uw evenement of festival en uiteraard nog vaker terug komen!

MagicFX confetti shooters, ideaal voor festivals!

Deze MagicFX confetti shooters zijn perfect voor festivals, dit komt doordat u de confetti shooters automatisch af kan laten gaan. Na een optreden , voor een optreden of tijdens een drop van een nummer. Het kan allemaal! De confetti shooters hebben een enorm groot bereik, zoveel de hoeveelheid in de shooter als de lengte die de confetti bereikt!

Confetti shooters zorgen natuurlijk voor een enorm spectaculair effect. Maar dat is niet het enige product dat hiervoor kan zorgen. De Horeca Bazaar probeert altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste partygadgets. Zo kunt u ook gebruik maken van onze sound activated LED armbandjes. Deze geven licht op basis van geluid. Perfect voor een festival of andere evenementen!

Alle feestartikelen met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar streeft naar de laagste prijsgarantie, en die kunnen wij u ook bieden! Door de manier van inkopen die wij hanteren zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in prijs aan onze klant, aan u dus! Ziet u elders alsnog onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15